23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista

23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
Major

Dustin Johnsonin osallistuminen Mastersiin vaarassa

Maailmanlistan ykkönen kaatui keskiviikkona vuokraamansa talon portaikossa ja kaatui selälleen. Kahdeksi ensimmäiseksi kisapäiväksi ennustetaan kovaa myrskyä, joka keskeytti harjoituspäivän keskiviikkona.

Augusta Nationalin kentällä on valmistauduttu kauden ensimmäiseen majoriin hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa. Sateinen ja myrskyinen ilma on pakottanut järjestäjät sulkemaan kentät ja harjoitusalueet maanantaina sekä keskiviikkona iltapäivällä.

Perinteinen Par 3-kilpailu keskeytettiin keskiviikkona, ensimmäistä kertaa sen 1960 käynnistyneessä historiassa.

Keskiviikon uutispommi  tiedotteen muodossa tuli illalla Dustin Johnsonin managerilta David Winklelta.

”Noin kello 15 paikallista aikaa Dustin kaatui vuokraamansa asuntonsa portaikossa. Hän putosi rajusti selälleen ja on nyt lääkärien neuvosta täydellisessä levossa saaden lääkitystä sekä kylmähoitoa vammaansa. Toivomme hänen kykenevän osallistumaan torstaina käynnistyvään kilpailuun. Pidättäydymme antamasta lisäkommentteja, kunnes saamme lisätietoja Dustinin tilanteesta”, manageri viestitti.

Dustin Johnson on sijoitettu pelaamaan torstain viimeisessä startissa kello 22.03 Suomen aikaa yhdessä PGA Championshipin ykkösen Jimmy Walkerin ja Mastersissa kahdesti voittaneen BubbaWatsonin kanssa.

Kolme viimeistä kisaansa voittanut Johnson on ennakkoveikkauksissa Mastersin ykkössuosikki. Hän on voittanut kolme viimeistä kisaansa, ja sijoittunut 16 kertaa 20:ssa kisassaan kymmenen joukkoon voittaen näistä viisi.

Maailmanlistan ykkönenä Mastersiin startanneista pelaajista vain Tiger Woods on vuosina 2001 ja 2002 onnistunut saamaan vihreän takin päälleen vuosina 1986-2016.

Suomessa Mastersia voi seurata suorana maksullisilla Ruutu.fi:n ja isextra.fi/golf sivustojen kautta. Lähetykset käynnistyvät torstaista lauantaihin kello 22.00, sunnuntaina 21.00.

Selostuksesta vastaa Nikke Tyry, kommentaattorina toimii Peter Erofejeff.

Golfpisteen perinteiseen major-veikkaukseen pystyt osallistumaan Mastersin osalta torstaina kello 16.00 asti.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)