Maailmanlistan ykkönen ei säästynyt koronalta - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Kilpagolf - PGA Tour

Maailmanlistan ykkönen ei säästynyt koronalta

Dustin Johnson on kotikaranteenissa ja poissa kisakentiltä ainakin parin viikon ajan.

COVID-19 niittää uusimpia uhreja kiihtyvällä tahdilla myös urheilumaailman huipulta. Taudilta eivät ole säästyneet golfaritkaan. Uusin uhri pitenevällä listalla on maailmanlistan ykkönen Dustin Johnson.

Johnson on kilpaillut viimeksi US Openissa. Hänen oli tarkoitus pelata The CJ Cup -kilpailussa, mutta saatuaan tiedon sairastumisestaan hän vetäytyi kilpailusta. Hänen paikkansa saa varasijalta J.T. Poston. Nyt Johnson on kotikaranteenissa.

”Olen tietenkin hyvin pettynyt. Odotin pääseväni kisaamaan tällä viikolla, mutta teen kaikkeni palatakseni niin nopeasti kuin suinkin. Olen jo ollut yhteydessä kiertueen lääketieteelliseen tiimiin ja arvostan suuresti saamaani apua ja ohjeistusta.”

Dustin Johnsonia ei siis kentällä The CJ Cupissa nähdä, mutta entinen maailmanlistan ykkönen Brooks Koepka palaa kentille parin kuukauden kisatauon jälkeen. Koepka on parannellut polvi ja lonkkavammaa.

Myös Tony Finau, maailmanlistan 17:s, vetäytyi kuluvan viikon kilpailusta koronaviruksen johdosta. Finau ei ole pelannut kilpagolfia kahden edellisen viikon aikana, ja hän on ollut parin viikon ajan karanteenissa. Karanteenin takia hänen ei pidä enää pysytellä poissa kilpakentiltä, mutta syystä tai toisesta mies ei vielä tällä viikolla kehiin palaan.

Juttua on päivitetty kello 14.36.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje