7.7.–14.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Lyönnin himoitusta top 10 -sijasta jäänyt Lindell tuskaili draivaamistaan Vierumäellä

Oliver Lindell on todennäköisesti toiseksi paras suomalainen Vierumäki Finnish Challenge -kilpailussa.

Oliver Lindell (-10) pelasi Vierumäellä hyvän kilpailun. Kun viimeiset ryhmät ovat vielä kentällä, näyttää kuitenkin siltä, että Lindellin kohtaloksi jää sijoittua niukasti kärkikymmenikön ulkopuolelle. Top 10 -sijoista saa kutsun seuraavaan kilpailuun, ja se oli Lindellin tavoite.

Kun kärkiryhmät ovat vielä kentällä, jakaa Lindell (70-69-70-69) kisassa sijaa 11.

”Olen tosi tyytyväinen viikkoon siinä mielessä, että jos ennen torstaita olisi sanottu, että olen 11, niin olisin sen ottanut vastaan. Samalla kuitenkin harmittaa, että näytän taas kerran jäävän lyönnillä kymppisakin ulkopuolelle”, Lindell kertoi.

Loppukauden kisaohjelma on Lindellillä täysin auki. Parhaassa mahdollisessa tapauksessa nykyinen ranking-sijoitus avaa ovia loppukauden kisoihin, mutta tilanne on niin tiukka, että CT:n kisoja ei välttämättä enää ole ohjelmassa kuin yksi. Paljon riippuu muiden kilpakumppaneiden esityksistä kuluvan viikon ja tulevien kisoissa.

Jos CT-kisoihin ei paikkoja aukea, tulee Lindell pelaamaan joitain Nordic Leaguen kisoja.

Lindellillä oli selkeä käsitys siitä, missä on parannettava, jotta top 10 -sijoja alkaisi tippua tasaisemmin.

”Tein ilmeisesti 12 bogia kisan aikana. Se on liikaa. Jos katsoo Roopen (Kakko) korttia, niin siinä se ero on. Löin niin huonosti draiverilla. Melkein joka toinen draivi oli sellainen, että se maksoi lyönnin. Tänään tein toisesta metsään menneestä avauksesta bogin, mutta toisen taistelin birkuksi. Olen draivin jälkeen liian usein hankaluuksisssa”, Lindell pohti.

”Tänään löin neljä draivia, joista kaksi metsään. Lyönti puskee herkästi vasemmalle, ja kun yritän alitajuisesti kompensoida sitä lyömällä kovempaa, koko homma hajoaa palasiksi. Onneksi nyt pääsee treenaamaan sitä rauhassa”, Lindell päätti.

Lue seuraavaksi: Sunnuntaina riittää Vierumäellä jännitettävää: Roope Kakko kaksi lyöntiä kärjestä päätöspäivään

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje