[11][17]

[11][17]
LPGA Tour

Leen kiri tehosi Havaijilla

Sisääntulon loppurutistus oli muille liikaa Ko Olina Golf Clubilla pelatussa LPGA-turnauksessa.

Minjee Lee (-16) esitti mainion loppukirin Havaijilla viikonvaihteessa pelatussa Lotte Championship -turnauksessa. Viiden lyönnin päässä kärjestä finaalikierrokselle lähtenyt australialainen pelasi viimeiset kahdeksan reikää kuusi alle, ja kiilasi voittoon lyönnin erolla In Gee Chuniin ja Katie Burnettiin.

Yksi voiton kannalta keskeisimmistä tekijöistä oli 13. reiän eagle, kun tuloksen 64 pelannut Lee chippasi pallonsa kuppiin. Tämän lisäksi virheettömän kierroksen lyöneelle pelaajalle kirjattiin sunnuntaina kuusi birdieä.

”Tein kaiken mihin pystyin, ja tässä ollaan”, maailmanlistalla sijalla 17 ennen turnausta ollut Lee sanoi.

Voitto oli Leelle toinen LPGA-kiertueella. Ensimmäinen tuli viime toukokuussa Kingsmill Championshipissä.

”Tämä menestys antaa ehdottomasti paljon lisää itseluottamusta. Pelasin jo pari edellistä viikkoa hyvin, mutta viimeinen rutistus jäi silloin vielä puuttumaan. Nyt peli näyttäisi loksahtaneen kohdalleen, ja se on varsin mukavaa.”

Moriya Jutanugarn (-14) ja Su-Yeon Jang (-13) mahtuvat myös viiden joukkoon.

Ranskan Joanna Klatten (-12) oli kuudes, Ruotsin Pernilla Lindberg (-10) sijoittui parhaana pohjoismaalaisena kymmenenneksi.