Love USA:n Ryder Cup-kapteeni - Golfpiste.com

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][14]
KilpailuaSuomalaista

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][14]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ryder Cup

Love USA:n Ryder Cup-kapteeni

Davis Love III sai elinikäisen pelioikeuden PGA Tourille voitettuaan 20:n kerran lokakuussa 2008 © Getty Images

Davis

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Chicagon lähistöllä Medinah Country Clubilla pelattavassa Ryder Cupissa USA:n joukkuuen torstaina nimetty kapteeni Davis Love III saattaa heilua tuplaroolissa .

”Jos olen valintapisteissä kahdeksan ensimmäisen joukossa, haluan olla mukana pelaamassa. Harkintapaikalta itseni valitseminen mukaan sen sijaan ei näyttäisi kovin hyvältä,” puntaroi 20 kertaa PGA Tourilla voittanut Love nimitystilaisuudessa. Edellisen kerran hän nosti voittopystin Orlandossa syksyllä 2008. Lovella on varmasti vielä näyttöhaluja myös pelaajana, sillä nilkan loukkaaminen ja niskavaivat vaivasivat pelaamista pitkään. Puheet joukkueeseen pääsystä eivät ole hänen kohdallaan mitään haihattelua, kauden avauksessaan Hawaijilla Love oli yhdeksäs

Love III on pelannut Ryder Cupissa kuusi kertaa, joukkue on voittanut näistä vain kaksi. Loven oma pistesaldo on myös negatiivinen, yhdeksän voittoa, 12 tappiota ja viisi tasapeliä. Euroopan kapteenin Jose-Maria Olazabalin hän on yksittäisissä peleissä kohdannut viidesti ja voittanut vain kerran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

”Olemme Jose-Marian kanssa oikein hyviä ystäviä. Hänen intohimonsa golfia kohtaan on hyvin kunnioitettavaa”.

World Cupissa Love loisti yhdessä Fred Couplesin kanssa, parivaljakko voitti neljästi peräkkäin 1992-1995.Olazabal tuskin edes mielessään enää haaveilee pelaamisesta vuoden 2012 ottelussa , syksyllä joukkueensa voittoon luotsannut Colin Montgomerie sensijaan on ilmoittanut tämän tavoitteekseen.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje