Lindell Espanjan CT-kisan parhaalla tuloksella top 10:een: ”Tänään päästiin möröstä yli” - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Lindell Espanjan CT-kisan parhaalla tuloksella top 10:een: ”Tänään päästiin möröstä yli”

Oliver Lindell oli lauantaina erinomaisessa iskussa. Kuva: Getty Images

Oliver Lindell jahtaa Challenge Tourilla pitkästä aikaa korkeaa sijoitusta.

Oliver Lindell nousi vahvalla suorituksella top 10:een Espanjan Cadizissa meneillään olevassa Challenge Tourin kilpailussa. Hän jakoi Challenge de España -turnauksessa lauantaina kisan kovinta tulosta, 67, ja kiipesi jaetulle yhdeksännelle tilalle.

Porvoolainen teki kierroksellaan yhden eaglen, viisi birdieä ja kaksi bogia.

”Oikein hyvää tekemistä. Vähän oli avauspäivinä avausten kanssa ongelmia, jotka kostautuivat reiällä 16 tuplabogina ja tuplaparina. Tänään kuitenkin päästiin möröstä yli ja osuin keskelle latua”, Lindell sanoi

”Kovaa tuulta on ollut ensimmäiset kolme päivää. Huomenna vähän tyyntyy, mutta varmaan sellaiset 5 metriä sekunnissa sunnuntainakin puhaltaa. Samanlaista tekemistä vaan huomenna, niin eiköhän tästä hyvä tule.”

Erityisesti kyytiä ovat Lindellin käsittelyssä saaneet Iberostar Real Club de Golf Novo Sancti Petri -kentän reiät 8, 11 ja 13 pelattuaan nämä par-viitoset yhteensä kymmenen alle.

Kokonaistilanteessa par oleva Lindell jahtaa kilpailun kärjessä olevaa isäntämaan Victor Pastoria (-5) viiden lyönnin päässä. Ruotsin Jens Dantorp ja Irlannin Conor Purcell (-4) täydentävät kärkikolmikon.

Avauspäivän jälkeen kolmantena ollut Alex Hietala (+5) ei ole ollut kisan edetessä yhtä hyvässä vedossa. Hän jakaa ennen päätöskierrosta 41. sijaa. Matias Honkala (+6) on tuloslistalla kuusi pykälää alempana.

Roope Kakko ei selviytynyt jatkokierroksille.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje