Kilpagolf

Lindell kaatui Challenge Tourilla ensimmäiseen match play -vastustajaan

Oliver Lindell joutui taipumaan Ugo Coussaudille Espanjan reikäpeliturnauksen avausottelussa. Kuva: Getty Images

LET:n suomalaiset eivät saaneet kunnon kiriä Thaimaassa.

Ainoana suomalaisena Andalucia – Costa del Sol Match Play 9 -turnauksessa 64 joukkoon päässeen Oliver Lindellin urakka jäi viikonloppuna lyhyeksi. Hän kohtasi kisan ensimmäisellä reikäpelikierroksella Ranskan Ugo Coussaudin, joka oli ottelussa numeroin 2/1 parempi.

Coussaud voitti myös kaksi seuraavaa vastustajaansa ja yksi seitsemän muun pelaajan ohella sunnuntaina pelattaviin puolivälieriin, joissa hän kohtaa Englannin Chris Hansonin.

Muut puolivälieräparit:

Connor Syme-Eirik Tage Johansen
Carlos Pigem-Robin Sciot-Siegrist
Rasmus Højgaard-Benjamin Poke

Turnauksen kaikki match play -ottelut pelataan yhdeksän reiän pituisina kamppailuina.

Komulainen 44:ntenä Thaimaan LET-kilpailussa

Noora Komulainen pelasi Ladies European Thailand Championshipin kolmannella kierroksella tuloksen 72. Kokonaistilanteessa +3 oleva Komulainen jatkaa Chonburissa pelattavan turnauksen päätöspäivään 44. sijalta.

Niina Liias (+6) on tuloslistalla 16 pykälää alempana. Hän käytti lauantain kierrokseen kaksi lyöntiä Komulaista enemmän.

Kilpailun voitto on menossa 16-vuotiaalle thaimaalaissensaatiolle Atthaya Thitikulille (-17), joka teki kolmannella kierroksella Phoenix Gold Golf & Country Clubin kentän uusiksi ennätyslukemiksi tuloksen 63.

Hän voitti saman kisan kaksi vuotta sitten kiertueen historian nuorimpana pelaajana. Mikäli Thitikul säilyttää johtopaikkansa loppuun saakka, tulee hänestä myös LET:n kaikkien aikojen nuorin kaksi kilpailua voittanut pelaaja.

Castrenilla hyvä aloitus Symetra Tourilla

Matilda Castren pelasi Yhdysvaltain kakkoskiertueen Symetra Tourin kisan avauskierroksella tuloksen 69. Se oikeuttaa ensimmäisen päivän jälkeen jaettuun yhdeksänteen sijaan. Päivän parhaasta tuloksesta vastasi USA:n Kristy McPherson (67).

Michiganissa pelattavassa Island Resort Championshipissä Linda Henrikssonin (51:s) ensimmäinen kierros sujui 72 lyönnillä. Emily Penttilän (119:s) tulos oli neljä lyöntiä heikompi.