Lindell ja Kakko painelivat Tanskan CT-kilpailun jatkokierroksille − ”Huippusuoritus taas kun piti venyttää” - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Lindell ja Kakko painelivat Tanskan CT-kilpailun jatkokierroksille − "Huippusuoritus taas kun piti venyttää"

Ison nousun tehnyt Oliver Lindell kuului perjantain onnistujiin. Kuva: Getty Images

Oliver Lindell oli päivän parhaimmistoa Fredrikshavnin turnauksessa.

Oliver Lindell (-1) esitti vahvan nousun Tanskan meneillään olevan Fredrikshavn Challenge -turnauksen toisella kierroksella. Hän iski perjantaina tauluun tuloksen 68, ja kiipesi heittämällä karsintarajan paremmalle puolelle.

Porvoolainen teki kierroksen alussa bogin, joka jäi myös päivän ainoaksi. Jatkossa peli sujui virtaviivaisesti, kun hän takoi Fredrikshavn Golf Clubin kentällä viisi birdieä. Näistä kolme tuli kuuden viimeisen reiän aikana.

Sijaa 42 jakavan Lindellin venytys oli erinomainen, sillä hän keikkui avauskierroksen jälkeen 57 pykälää alempana. Perjantaina tilastoitiin vain viisi Lindellin tulosta parempaa noteerausta.

”Huippusuoritus taas, kun piti venyttää. Samanlaista tekemistä kuin eilen rei’illä 13−4, mutta tänään jäivät isot tulokset tekemättä.”

”Pari edellistä viikonloppua ovat olleet vaisuja, mutta jos nyt tällä kertaa saisi jatkettua tämänpäiväistä”, Lindell sanoi.

Kärjessä oleva Saksan Freddy Schott (-12) on karannut Lindelliltä 11 lyönnin päähän. Kahdeksatta sijaa jakaviin pelaajiin on matkaa neljä lyöntiä.

Roope Kakko (par) pelasi ensimmäisen kierroksen tapaan tuloksen 72, ja eteni viimeisten joukossa jatkoon. Kim Koivun (+1), Alex Hietalan (+2) ja Matias Honkalan (+12) pelit päättyivät karsiutumiseen.

Paalulla olevalla Freddy Schottilla (-12) on kahden lyönnin johto Portugalin Vitor Lopesiin (-10). Espanjan Manuel Elvira (-9) täydentää kärkikolmikon.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje