Lincicome löysi vireen ilman kenkiä - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Major

Lincicome löysi vireen ilman kenkiä

Brittany Lincicome jahtaa viikonvaihteessa uransa toista major-voittoa. Kuva: Getty Images

Brittany Lincicome (-10) otti Evian Championshipin toisena päivänä ohjat haltuunsa tuloksella 65. Amerikkalainen siirtyi naisten tämän kauden viimeisen major-turnauksen paalulle lyönnin erolla ennen avauskierroksella hurjastellutta (61) Hyo-Joo Kimiä.

Floridassa asuva 28-vuotias Lincicome kertoi lehdistölle mielenkiintoisen syyn parantuneeseen avauspeliin. ”Otin driving rangella kengät pois jalasta saadakseni svingini hidastumaan”, hän sanoi.

”En pysty svingaamaan ilman kenkiä liian lujaa, muuten menettäisin tasapainoni. Toimin tällä tavalla muutaman pallon verran. Itse asiassa löin ilman kenkiä rangella jo avauskierroksen jälkeen.”

Perjantaina kuuden lyönnin päässä kärjestä startannut Lincicome iski bogittomalla kierroksellaan kuusi birdietä. Kimin toinen kierros vaati 11 lyöntiä enemmän, mutta korealainen ei valahtanut kakkossijaa kauemmas.

”Golfissa ei ole kysymys vain mahtavista lyönneistä. Enemmänkin virheistä ja niiden käsittelystä”, Lincicome sanoi. ”Tulin tänään virheitteni kanssa toimeen, ja sain niistäkin rakennettua useita birdiepaikkoja.”

Norjan Suzann Pettersen (-6) on kisan parhaana eurooppalaisena neljäntenä. Myös Anna Nordqvist (9:s) mahtuu kymmenen joukkoon. Ruotsalainen on kokonaistilanteessa neljä alle. Muita eurooppalaisia ei ole 15:n joukossa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje