2.–9.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[3][6]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Liikkuminen koronakuplassa aiheuttaa lisästressiä Mikko Korhoselle: "yhtiöt peruvat vuorotellen lentoja"

Kuva: Janne Tarmio

Mikko Korhosen matka jatkuu Dubaista ensi viikolla Saudi-Arabiaan, mutta lentojen hankkiminen ei ole osoittautunut yksinkertaiseksi.

Mikko Korhonen valmistautuu kauden toiseen Euroopan kiertueen kilpailuun Dubaissa. Katse on ainakin lentojen osalta käännetty jo seuraavalla viikolla odottavaan kauden kolmanteen koitokseen, joka pelataan Saudi-Arabiassa.

Covid-19 -pandemian takia lentoliikenne toimii vajailla tehoilla, jos laisinkaan. Korhonen vastaa itse liikkumisestaan ja lentolippujen varaamisesta, eikä se vallitsevassa tilanteessa ole ihan ongelmatonta.

”Päänvaivaa tuottaa lähinnä jo seuraava viikko, Saudit, sinne lentoja aika huonosti ja samoin sieltä kotiin. Vähän kysytään hermoja, kun yhtiöt peruvat vuorotellen lentoja”, Korhonen kertoi.

Uran kymmenes kausi pääkiertueella alkoi erinomaisesti, kun Korhonen oli Abu Dhabi Championship -kilpailussa 15. Kovatasoisessa kisassa jaetaan palkintorahaa ja Race to Dubai -pisteitä niin avokätisesti, että 15. sija vastaa kiertueen pikkukisojen kolmatta sijaa.

Vaikka Dubai Desert Classic ei ole palkintoarvoltaan yhtä suuri kuin Abu Dhabin kisa, kerää se tänäkin vuonna jopa kovatasoisemman osallistujajoukon kuin kauden avauskisa. Mukana nähdään käytännössä koko Euroopan kärki Rory McIlroyta lukuun ottamatta. Mukana on myös major-kilpailu PGA Championshipin hallitseva mestari, Yhdysvaltojen Collin Morikawa.

”Ei ole tarvetta sen kummempiin muutoksiin, uuteen viikkoon lähdetään samoilla kujeilla. Kenttä on hyvinkin tuttu aikaisemmilta vuosilta ja kova osallistujalista taas tiedossa. Valitettavasti greenit ovat Emiratesilla menneet pilalle, joku tauti ilmeisesti iskenyt. Kyllä niillä nyt pelaa, mutta eivät ne ole ihan totuttua tasoa”, Korhonen ennakoi.

Suomalaisten lähtöajat ensimmäisellä kierroksella (Suomen aikaa):

6.30 James Morrison ENG-Kiradech Aphibarnrat THA-Tapio Pulkkanen (1)
6.30 Sami Välimäki-Joachim B. Hansen DEN-Adrian Otaegui ESP
6.50 Oliver Fisher ENG-Grant Forrest SCO-Kalle Samooja (1)
9.30 Richard McEvoy ENG-Mikko Korhonen-Chris Wood ENG

Lue seuraavaksi: Kiikarissa WGC-Match Play ja Masters − Välimäellä edessään isot viikot European Tourilla

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje