Lewisillä niukka johto - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Lewisillä niukka johto

Stacy Lewis. Kuva: © Getty Images

Stacy Lewis (-6) kiilasi Kalifornian Daly Cityssä pelattavan LPGA-kilpailun paalulle 36 reiän jälkeen. Hän on kisassa ainoa, joka on pystynyt pelaamaan molemmat kilpailukierroksensa alle 70 lyönnillä.

Elokuussa 2013 viimeksi voittanut (Women’s British Open) Lewis on Swinging Skirts LPGA Classic -turnauksessa lyönnin toista sijaa jakavia Lydia Ko’ta ja Karine Icheriä edellä.

Vaikka Lewis ei ole juhlinut ykköstilaa pian yhdeksään kuukauteen, on hänen pelinsä ollut mallikasta. Sitten Skotlannissa nappaamansa major-voiton jälkeen, maailmanlistan kolmonen on sijoittunut toiseksi viidessä turnauksessa.

Mika Miyazato, Ilhee Lee sekä World Rankingin kärjessä oleva Inbee Park jakavat neljättä sijaa kokonaistilanteessa kolme alle.

Seuraavassa yhdeksän pelaajan joukossa ovat mm. Catriona Matthew, Carlota Giganda ja selkävaivojensa jälkeen paluun kilpakentille tehnyt Suzann Pettersen. Heillä on matkaa kärkeen neljä lyöntiä.

Havaijilla viime viikonvaihteessa voittanut Michelle Wie pelasi kaksi ensimmäistä kierrosta Lewisin ja Ko’n kanssa. Hän on kahden par-tulokseen lyömänsä kierroksen jälkeen sijalla 23.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje