Lee vei kolmen naisen uusinnan Japanissa - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Lee vei kolmen naisen uusinnan Japanissa

Mi Hyang Leen hermo kesti uusinnassa. Kuva: Getty Images.

LPGA Tourin Mizuno Classicin voitto ratkesi vasta kolmen pelaajan kesken pelatun uusinnan viidennellä uusintareiällä. Sillä Korean Mi Hyang Leeoli paras tehtyään birdien ja Ilhee Leen sekä Kotona Kozuman jäätyä pariin.

Voitto oli Leelle ensimmäinen LPGA Tourilla.

Reiällä 18 pelattu uusinta eteni tasaisesti, kun kolmikko viimeisteli parit kahdella ensimmäisellä yrittämällä, birdiet kolmannella ja jälleen parin neljännellä yrittämällä. Viidennellä ratkaisu lopulta sentään saatiin.

Kolmikko teki kolmen kierroksen mittaisessa kilpailussa tuloksen 11 alle parin, joka oli lyönnin parempi kuin peräti yhdeksän neljännen sijan lopputuloksissa jakaneen kilpasiskon.

Kokonaisuudessaan kilpailu oli aasialaisten juhlaa, sillä 12 parhaan joukossa oli neljä korealaista ja neljä japanilaista pelaajaa.

Kisan kärkitusinaan mahtui yhdysvaltalaisista Jessica Kordaja Morgan Pressel, Aussi Karrie Webb sekä kisan paras eurooppalainen EnglanninLaura Davies.

Kiertueella pelataan tällä kaudella vielä kaksi kilpailua.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)

  • LET ja ET forever, F..K US Tours says:

    Todellinen Uutinen tässä kisassa on vanhan rouvan nousu taas voittotaistoon. Katsokaapa piruuttaan lopputuloksia ja monta lyöntiä jäi voittajalle ? Toisaalta vanhojen pierujen menestyminen ei tuo hyvää julkisuutta nuorten keskuudessa golfin URHEIDELLISUUDESTA, esim. Tom Watson ja ”yli-ikäisen eläkeläisen” OPEN menestys oli vahva hallanteko golfille junnujen silmissä. Tom sinänsä hero silloin sata vuotta sitten.

  • Kokemus auttaa says:

    Golf on muutakin kuin fysiikkaa ja siksi vanhemmallakin iällä voi pärjätä, ainakin joillakin kentillä. Onneksi näin on. Muuten testosteroniurokset ja amazonit valtaisivat lajin ja se näkyisi räiskimisenä harrastajakentilläkin. Watsonin kakkossija Openissa pari vuotta sitten vain osoitti että golf on myös älypeli ja henkinen vahvuus sisältyy myös urheilullisuuteen.