Lauri Ruuska porskuttaa tukevasti Tukholman Challenge Tour -kisan ykkösenä - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Lauri Ruuska porskuttaa tukevasti Tukholman Challenge Tour -kisan ykkösenä

Lauri Ruuska pelasi Dormy Openin toisena päivänä tasapainoisen kierroksen. Kuva: Getty Images

Ruuska on löytänyt toimivan tavan lähestyä Österåkerin kenttää.

Lauri Ruuska oli mies paikallaan myös Tukholmassa meneillään olevan Challenge Tourin kilpailun toisella kierroksella. Hän pelasi Dormy Openissa perjantaina tuloksen 69, ja nousi kisan puolivälissä kokonaistilanteeseen -11. Se pitää Ruuskan tukevasti kärkipaikalla.

Ruuska teki kierroksellaan viisi birdieä, kolme ensimmäisellä ja kaksi toisella kenttäpuoliskolla. Ainoa heikko hetki osui Österåkers Golfklubbin kentän yhdeksännelle reiälle tuplabogin muodossa.

”Oli hyvä päivä, ja varsin tyytyväinen olen siihen, että kärjestä tämmöisen mukavan kierroksen onnistuin pelaamaan. Pelisuunnitelmassa pysyin taas hyvin ja onnistuin välttämään turhia virheitä paitsi yhdeksännen väylän pienet sähläilyt.”

”Lyön tällä hetkellä varsinkin rautoja tosi hyvin. Olen myös löytänyt toimivan tavan lähestyä tätä kenttää, joten hyvältä pohjalta voi lähteä viikonloppuun”, Ruuska sanoi tyytyväisenä.

Ruuskalla on kilpailussa kahden lyönnin etumatka toisena olevaan Stuart Manleyyn, joka tekee suomalaiselle seuraa lauantain kierroksen kärkiryhmään. Walesilainen konkari on voittanut urallaan kolme kilpailua Challenge Tourilla, ensimmäinen tuli vuonna 2013 Kytäjällä. Ruuskalta ykköstilat haastajakiertueelta vielä puuttuvat.

Oliver Lindell (-2) jakaa 40. sijaa. Roope Kakko nousi kierroksen puolivälissä kolkuttelemaan top-kymppiä, mutta loppuun tulleet kolme bogia heikensivät selvästi asemia. Kahden kierroksen jälkeinen yksi alle -tulos riitti kuitenkin jatkoon. Alex Hietala jakaa edellisen kanssa samaa 59. sijaa, ja meni neljäntenä suomalaisena jatkoon.

Matias Honkalan (+6) ja Kim Koivun (+10) pelit sen sijaan päättyivät kahteen kierrokseen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje