Laird kiilasi kärkeen - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Laird kiilasi kärkeen

Martin Laird iloitsee onnistunutta birdieputtiaan Silverado Country Clubin kentän 18. reiällä. Kuva: Getty Images

Martin Laird ei jäänyt surkuttelemaan Frys.com Openin toisen kierroksen kuutosella tullutta bogiaan. Hän iski viidellä seuraavalla reiällä neljä birdietä pelattuaan lopulta toisen peräkkäisen 67-lyönnin kierroksen. Laird (-10) johtaa PGA Tourin kauden 2014-2015 avausturnausta lyönnillä ennen Sang-MoonBae’ta sekä Zachary Blairia.

Skotlantilainen ei yltänyt viime kaudella kiertueen pudotuspeleihin, mutta säilytti paikkansa PGA Tourilla vuoden 2013 Valero Texas Openin voiton ansiosta.

Laird on saanut syksyn tullen puhtia otteisiinsa värvättyään heinäkuussa uudelleen entisen valmentajansa Mark McCannin. Hän sijoittui viime kauden kolmessa viimeisessä kisassa 30:n joukkoon, mutta play offien suhteen peli oli jo menetetty. Barracuda Championshipin kuudes tila oli Lairdin ainoa Top 10 –sijoitus kaudella 2013-2014.

”Aloimme tehdä sellaisia asioita, joita meillä oli ennen tapana. Ja tuloksia alkoi heti näkyä”, Laird sanoi.

Laird keskittyi vanhan ja uuden kauden välillä seitsemän viikon ajan lähipeliinsä. Tämän työn hedelmä oli hänen mukaansa nähtävissä 18:lla, jossa hän löi 70-metrisen wedgen reilun metrin päähän reiästä.

”Wedgepelini oli todella huonoa viime kaudella. On hienoa nähdä, kuinka kova työ palkitaan onnistumisina.”

Pitkään Yhdysvalloissa asunut Laird on voittanut kolme turnausta PGA Tourilla. Hän nousi kolme vuotta sitten maailmanlistalla 25:n joukkoon pelattuaan Arnold Palmerin kutsukisan ykköseksi. Lairdin tämänhetkinen World Ranking –sijoitus on 149:s.

Muista eurooppalaisista Ruotsin David Linghmerth (-8) jakaa neljättä sijaa. Hunter Mahan (8:s) on USA:n Ryder Cup –pelaajista ainoa, joka mahtuu kymmenen joukkoon. Hän on tilanteessa kuusi alle.

Lähde: AP

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje