Wikströmiltä vahva nousu Buick Championshipissä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Ladies European Tour

Wikströmiltä vahva nousu Buick Championshipissä

Ursula Wikström oli kuin uudestisyntynyt Kiinan LET-kisan toisena päivänä. Noora Tammisen kierros sujui vaisummin.  

Ursula Wikström (par) pelasi mainiosti Shanghaissa jatkuneen LET-turnauksen toisella kierroksella. Tulos 68 nosti vantaalaista tulosluettelossa 50 pykälää ylöspäin, sijalle 22. Wikström on kärkipaikkaa jakavia maailmantähtiä, Na Yeon Choita ja Shanshan Fengiä seitsemän lyöntiä perässä.

Kahdeksan lyöntiä avauspäivää paremmin pelanneen Wikströmin kierros oli varsin omintakeinen. Hän teki kaikki parista poikenneet reikätuloksensa eli viisi birdieä ja yhden bogin reikien 13–18 jaksossa. Wikström starttasi 10. reiältä, joten tapahtumarikas jakso osui kierroksen alkupuolen ja puolivälin tuntumaan.

”Nyt homma näytti pitkästä aikaa taas golfilta. Lyöminen oli tosi hyvää ja sain luotua hyvin paikkoja. Puttaaminen oli ehkä vieläkin hieman arkaa, mutta livahtihan niitä onneksi muutama sisäänkin”, Wikström sanoi.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen 15. ollut Noora Tamminen ei pystynyt torstain kaltaiseen esitykseen. Hän teki birdien toisella reiällä, mutta tämän ja 12. reiällä tulleen päivän viimeisen birdien väliin mahtui kolme bogia. Neljännen boginsa Tammergolfin kasvatti kirjasi kierroksen loppusuoralla.

”Vähän oli vaikea päivä. Muutama huono draivi kostautui bogeina ja parilla viheriöllä jouduin ottamaan harmittavasti kolme puttia. Jostain syystä on ollut vaikeuksia lukea näitä griinejä. Eilinen avauskierros oli lyömisen osalta hyvää peliä, mutta en vaan saanut hyödynnettyä hyvistä lähestymisistä syntyneitä birdiepaikkoja. Tänään en sen sijaan oikein päässyt edes iskuetäisyydelle”, Tamminen sanoi.

Tamminen (+1) on turnauksen puolivälissä 27. sijalla.

Tuloslistan yläpäässä Xi Yu Lin ja Beth Allen ovat lyönnin päässä kaksikosta Choi-Feng. Kymmenen joukkoon mahtuvat muun muassa Florentyna Parker (-5), Lina Boqvist,Maria Verchenova, Nanna Koerstz Madsen sekä Georgia Hall. Neljä jälkimmäistä ovat tilanteessa neljä alle.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje