Krista Bakker ei pysynyt aivan kierroksen loppuun saakka kärjen tahdissa. Kuva: Tristan Jones/LET
Ladies European Tour |
10.11.2017

Viime hetkellä irti päässeet Minea Blomqvist-Kakko ja Krista Bakker top 20:ssa LET-kiertueella

Varapaikalta turnaukseen mukaan päässyt kaksikko tarjosi kisan parasta suomalaisantia perjantaina.

Vielä torstaina Minea Blomqvist-Kakko ja Krista Bakker odottelivat mahdollisia peruutuspaikkoja Intian Gurgaonissa pelattavaan LET:n kilpailuun.

Starttilistan valmistuttua lähtöluettelosta löytyi suomalaisista ainoastaan Ursula Wikströmin ja Noora Tammisen nimet, mutta ensimmäisenä kisa-aamuna myös Blomqvist-Kakolle ja Bakkerille vapautui iloisesti paikka DLF Golf & Country Clubilla pelattavaan kilpailuun.

Molemmat olivat Hero Indian Women’s Openin ensimmäisellä kierroksella varsin hyvävireisiä. He jakavat kisassa 18 reiän jälkeen 20. sijaa tuloksellaan 71 (-1).

Blomqvist-Kakon kierros sujui tasapainoisesti kahden birdien ja yhden bogin muodostettua parista poikenneet reikätulokset. 10. reiältä startanneen espoolaisen molemmat birdiet syntyivät ensimmäisellä kenttäpuoliskolla. Boginsa hän teki päivän toiseksi viimeisellä par-viitosella.

Bakkerin kierros sujui hieman kirjavammin. Niin ikään kympiltä liikkeelle lähtenyt pelaaja aloitti urakkansa bogilla, mutta teki ulosmenon puolivälissä kaksi peräkkäistä birdieä. Toinen birdiepari syntyi sisääntulon alkuun, ja turkulainen säntäsi jo kärjen tuntumaan.

Paras veto ei kuitenkaan kestänyt loppuun saakka. Bakker teki vielä bogin 15. (kentän 6.) ja 18. (kentän 9.) reiällä, ja putosi kymmenkunta sijaa alaspäin.

LET:n rankingin parhaat suomalaiset, Tamminen ja Wikström eivät olleet perjantaina lennokkaimmalla pelituulella. Tamminen on tuloksellaan 74 sijalla 54 ja lyönnin enemmän tarvinnut Wikström löytyy 15 pykälää alempaa.

Kilpailun johdossa on Marianne Skarpnord (67). Englannin Liz Young ja Ranskan Camille Chevalier ovat lyönnin päässä norjalaisesta. Skarpnordin ohella muista pohjoismaalaisista top 10:een mahtuu myös Ruotsin Johanna Gustavsson (70).

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.