20.–28.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][15]
KilpailuaSuomalaista
Ladies European Tour

Ursula Wikström päätti pelinsä Australiassa jähmeästi

Naisten Euroopan kiertue on Australian tämän kauden osalta nähnyt. Wikströmin pelasi kaikki kierrokset kolmessa edellisessä Australian kisassa.

Women’s NSW Open päätti kolmen Australian kilpailun sarjan LET:llä. Ursula Wikström oli ainoana suomalaisena mukana tämän viikonlopun kierroksilla.

Canberrassa sijaitseva Quenbeyan Golf Club toimi päänäyttämönä kuluvan viikon kilpailussa. Wikström ei päässyt missään vaiheessa kilpailua astumaan kunnolla estradille, vaan pysytteli taustaverhojen suojissa. Eilisen jälkeen hän lähti kesyttämään kenttää vielä viimeisellä kierroksella, mutta se jäi haaveeksi. Wikströmin (+3) korttiin merkattiin kuusi bogeya ja kolme birdieä. Kokonaistuloksissa hän jakoi sijaa 44 tuloksella +7.

”En saanut oikein birdiepaikkoja tehtailtua vaan oli ennemminkin sellaista taistelua pareista. Lyöminen ei ollut hyvää ja rundin aikana noussut tuuli ei yllättäen helpottanut asiaa, kun ”shapaaminen” (toim. shape, lyönnin muokkaaminen, fade/draw) oli työlästä jo muutenkin”, Wikström kertoi Australiasta.

Kilpailun voitti Englannin Meghan MacLaren tuloksella -12.

Wikström pelasi Australiassa neljä kilpailua. Kuukausi sitten pelattu Vic Open lukeutuu LPGA:n kisoihin, loput kolme olivat kaikki LET:n kalenterissa. Paras sijoitus näissä kilpailuissa oli 12. sija.

”Asiat joiden kanssa on tehty hommia ja siis tehdään vieläkin, menevät oikeaan suuntaan. Tulokset ja sijoitukset nyt ei ollut ihan sitä mitä halusin, mutta ihan ok kuitenkin kausi lähtenyt käyntiin”, Wikström niputti kilpailut.

Seuraavan kerran Wikström kilpailee kolmen viikon päästä Jordaniassa. Väliajan hän viettää mitä todennäköisimmin Suomessa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje