Tamminen jatkoon Mission Hillsin turnauksessa - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
Ladies European Tour

Tamminen jatkoon Mission Hillsin turnauksessa

Ursula Wikström tarvitsee lauantaina kunnon loppukirin päästäkseen cut-rajan paremmalle puolelle.

Noora Tamminen (+4) sinetöi jatkopaikkansa Kiinassa pelattavassa LET:n turnauksessa. Hän pelasi World Ladies Championshipin toisella kierroksella tuloksen 73, ja on sijalla 43.

Kisan toinen kierros jäi ensimmäisen päivän tapaan pahasti kesken, joten tilanne ennen cut-rajan asettumista elää vielä jonkun verran. Tamminen ehti pelata avauspäivänä vain seitsemän reikää, joten hänellä riitti perjantaina urakoitavaa. Tamperelaislähtöisen pelaajan ensimmäinen kierros sujui tuloksella 75.

Tamminen teki ensimmäisellä kierroksella kaksi birdietä ja toisella kierroksella yhden enemmän. Bogeja hänelle kirjattiin yhteensä yhdeksän (5+4).

Kilpailun toisen suomalaisedustajan Ursula Wikströmin (84:s) on saatava lauantaiaamuna lisää virtaa otteisiinsa. Ensimmäisellä kierroksella tuloksen 78 lyönyt vantaalainen ehti pelata lauantaina vain kuusi reikää ennen keskeytystä. Neljä paria ja kaksi bogia veivät hänet kokonaistilanteeseen kahdeksan yli, ja matkaa viimeisessä jatkopaikassa kiinni oleviin pelaajiin on kolme lyöntiä.

Mission Hillsin Olazabal Coursella pelattavan turnauksen kärjessä jatkaa 21 reikää pelannut HanSol Ji (-6). Korealaisilla on kolmoisjohto, sillä Bo Kyung Kim (-5) ja Jin Young Ko (-4) löytyvät sijoilta kaksi ja kolme. Kim ja Ko ovat pelanneet kaksi täyttä kierrosta.

Celine Herbin (-1) mahtuu ainoana ei-aasialaisena top 10:een. 25 reikää edennyt ranskalainen on tilanteessa yksi alle. Tanskan Emily Kristine Pedersen (+2) paransi toisella kierroksella tulostaan (68) kymmenellä lyönnillä. Hän on parhaana pohjoismaalaisena sijalla 24.

Toinen kierros jatkuu lauantaina klo 7.30 paikallista aikaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje