Tamminen ja Bakker kärjen tuntumassa Rabatissa - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
Ladies European Tour

Tamminen ja Bakker kärjen tuntumassa Rabatissa

Suomalaiskaksikko jakaa neljättä sijaa turnauksen puolivälissä.

Noora Tamminen (-2) paranteli huomattavasti asemiaan Lalla Meryem Cupin toisena päivänä. Hän löi perjantaina toistamiseen tuloksen 71, ja nousi jakamaan LET:n ohjelmaan kuuluvassa kilpailussa neljättä sijaa muun muassa Krista Bakkerin kanssa.

Tuusulassa asuva tamperelaistaustainen pelaaja teki kakkoskierroksella kolme birdieä ja kaksi bogia. Kaikki birdiet tulivat par-nelosille ja molemmat bogit par-kolmosille.

”Aika tasaista menoa on ollut, mutta vielä ihan parasta Nooraa ole nähty. Viikonloppuna pitää puristaa nyt kaikki irti”, Tamminen sanoi.

”Kenttä on aika kapea ja kun raffitkin ovat tiukkaa ruohoa, on draivaaminen täällä isossa roolissa. Viheriöt ovat aika pieniä, joten lähestymislyönneissäkin tarvitaan tarkkuutta.”

Bakker pelasi ensimmäisen ysin (reiät 10–18) yhden alle, mutta kierroksen jälkipuoliskon virheet toivat kapuloita rattaisiin. Hän teki kolme bogia kuuden reiän jaksossa, jonka puoliväliin mahtui myös päivän viimeinen birdie. Bakkerin toisen kierroksen tulos oli 73.

Avauspäivän jälkeen lyönnin päässä kärjestä ollut Oona Vartiainen (+3) kadotti pahasti otteensa kierroksen viimeisellä kolmanneksella. Vartiainen (34:s) oli 13. reiän jälkeen kierrostaan tilanteessa +1, mutta loput viisi reikää sujuivat peräti kuusi yli parin. Tulos 79 oli 11 lyöntiä torstain esitystä heikompi.

Sijaa 62 jakavat Ursula Wikström ja Linda Henriksson (+6) venyivät jatkokierroksille lyönnin turvin. Minea Blomqvist-Kakon (+7) pelit Rabatissa päättyivät sen sijaan kahteen kierrokseen.

”Torstain avauskierroksella oli vaikeuksia saada palloa osumaan väylille. Sen myötä jouduin useasti hankaluuksiin ja parit jäivät vähiin. Tänään pääsin jo peliin kiinni, mutta käsijarru oli vielä päällä”, Wikström sanoi.

Lalla Meryem Cupin paalupaikalla jatkaa Englannin Florentyna Parker (-6). Toinen britti Liz Young ja Ranskan Isabelle Boineau ovat kahden lyönnin päässä kärjestä.

Ainoana pelaajana kuutosella alkavan tuloksen perjantaina lyönyt Ranskan Gwladys Nocera jakaa neljättä sijaa suomalaisten ja Espanjana Nuria Iturriosin kanssa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje