11.–18.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][10]
KilpailuaSuomalaista
Ladies European Tour

Suomalaiset pelaavat sunnuntaina kärkipään sijoista LET:n Canberra Classicissa

Nuutisella ja Komulaisella on matkaa kymmenen parhaan joukkoon yksi lyönti, Wikströmilläkin vain kaksi.

Sanna Nuutinen, Noora Komulainen ja Ursula Wikström lähtevät erinomaisista asemista Naisten Euroopan kiertueen päätöspäivään Canberra Classic -kilpailussa Australiassa.

Sanna Nuutinen (70–68) ja Noora Komulainen (66–72) jakavat sijaa 11 yhteistuloksella -4. Ursula Wikström (70–69) jakaa sijaa 18 yhteistuloksella -3.

”Viime kisasta oli melkein neljä kuukautta ennen tätä aussien reissua, niin menihän siinä taas tovi totutellessa kilpailemiseen. Etenkin lähipelin kanssa olen paiskinut hommia monta tuntia päivässä täällä ollessani ja se rupeaa olemaan taas kunnossa”, Sanna Nuutinen kertoi.

”Hyvä saada muutama kisa putkeen tähän alkukauteen, niin tietää taas missä mennään ja mitä on kehitettävä”, hän jatkoi.

”Tänään ei ollut mitään kovin vakaata takaysillä. Olin koko ajan joko lipulla tai missasin griinin wedgellä. Mutta mukavaa saada kisarundeja putkeen niin päästään pelifiilikseen kiinni”, Wikström kertoi.

Kilpailun kärkipaikan jakavat Slovenian Katja Pogacar ja Hollannin Anne van Dam tuloksella -11. Skotlannin Carly Booth on kaksikosta vain lyönnin päässä. Suomen Krista Bakker vetäytyi kilpailusta ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Palkintoarvoltaan 150 000 Australian dollarin eli noin 104 000 euron kilpailu pelataan kolmen kierroksen mittaisena ja se päättyy sunnuntaina.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje