[6][5]
Ladies European Tour

Sisuuntunut Minea Blomqvist-Kakko paras suomalainen Intian LET-kilpailussa

Blomqvist-Kakko jakoi sunnuntain kolmanneksi parasta tulosta.

Minea Blomqvist-Kakko (par) oli Gurgaonissa pelatun LET-turnauksen finaalikierroksen eliittiä. Hän löi kisan päätöspäivänä tuloksen 68, ja nousi 30:n joukkoon.

Espoolaisen sijoitukset tekivät kilpailussa varsinaista hissiliikettä. Hän oli ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla 20, mutta putosi toisen päivän heikon esityksen (77) myötä 57:nneksi. Sunnuntaina sijoitus koheni 27 pykälällä.

Blomqvist-Kakko teki kilpailun kymmenestä birdiestään 60 prosenttia finaalikierroksella. Päivän molemmat bogit tulivat par-viitosilla, jälkimmäinen harmillisesti DLF Golf & Country Clubin 18. reiällä.

Kisan heikoimman kierroksensa sunnuntaina pelannut Noora Tamminen (+5) oli 49:s ja lauantaina yhden heikon reiän (10) seurauksena mahdollisuudet vahvaan sijoitukseen menettänyt Krista Bakker (+13) 63:s.

Ursula Wikström ei selviytynyt kolmannelle kierrokselle.

Hero Women’s Indian Openin voitto ratkesi hienon loppukirin ansiosta Camille Chevalierin (-12) eduksi. Skotlannin Michele Thomson hävisi ranskalaiselle yhdellä lyönnillä.

Voitto oli 23-vuotiaalle Marseillessa syntyneelle pelaajalle ensimmäinen naisten Euroopan kiertueella.

Pohjoismaalaisten panos jäi turnauksessa laimeaksi. Ruotsin Lynn Carlsson (-3) oli parhaana 19:s.