26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]

[6][5]
Ladies European Tour

Päätösreiän romahdus pudotti Ursula Wikströmin Oates Vic Openin finaalikierrokselta

LET:n avausturnauksen anti jäi suomalaisittain laihaksi.

Melbournen eteläpuolella pelattavan naisten Euroopan kiertueen turnauksen neljännellä kierroksella ei nähdä suomalaisväriä. Ainoana jatkoon päässyt Ursula Wikström paransi rutkasti peliään edelliseen päivään nähden, mutta jäi kuitenkin lauantaina asetetun toisen cut-rajan ulkopuolelle.

Wikström oli vielä toiseksi viimeisellä reiällä kierrostaan kolme alle. Hän ehti jo nousta kilpailussa 30:n joukkoon, mutta 18. reiän (par 5) triplabogi synkensi vantaalaisen päivän.

Beach-kentällä tulokseen 73 päätynyt Wikström jäi kokonaistilanteeseen kaksi yli, missä oli kaksi lyöntiä liikaa finaalikierrosta ajatellen.

”Hyvää peliä viimeistä väylää lukuunottamatta. Löin siinä avauksen katveeseen, jonka jälkeen säädinkin sitten oikein urakalla. Täällä kun oli vielä cut ennen viimeistä kierrosta, niin pelit jäivät nyt kolmeen kierrokseen. Viikon päästä jatketaan”, Wikström sanoi.

Kilpailun muiden suomalaisten, Krista Bakkerin ja Noora Komulaisen tie nousi pystyyn jo 36 reiän jälkeen.

Australialaiset ovat esiintyneet kotiturnauksessaan loistavasti. Minjee Lee (-7) johtaa kisaa lyönnillä ennen Karis Davidsonia. Hannah Green ja Norjan Marianne Skarpnord (-4) ovat seuraavina.

Skarpnordissakin on ripaus australialaisuutta, sillä hän asuu aivan 13th Beach Golf Linksin laitamilla European Tourilla pelaavan täkäläisen puolisonsa, Richard Greenin kanssa.

Muista pohjoismaalaisista Ruotsin Pernilla Lindberg (-2/T5), Norjan Karoline Lund (-1/T8) ja Ruotsin Jenny Haglund (-1/T8) mahtuvat kymmenen joukkoon.

Palkintoarvoltaan 650 000 Australian dollarin Oates Vic Openin neljännelle kierrokselle ylsi 36 pelaajaa.

Kiertueen seuraava turnaus, ActewAGL Canberra Classic, pelataan ensi viikolla Royal Canberra Golf Clubilla. Suomalaisista kilpailuun osallistuvat Wikström, Bakker ja Komulainen.