23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista

23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
Ladies European Tour

Nummenpää yhä top 10:ssä LET:n karsintafinaalissa

Muiden suomalaisten tilanne on enemmän tai vähemmän mutkikkaampi.

Elina Nummenpää (-5) jatkoi tasapainoisia otteitaan naisten Euroopan kiertueen karsintafinaalin toisena päivänä. Hän pelasi Amelkis Golf Clubin kentällä tuloksen 71, ja on 36 reiän jälkeen mainiosti kahdeksantena.

Muita suomalaisia ei ole tässä vaiheessa niiden 30:n joukossa, jotka saavat keskiviikkona pelattavan päätöskierroksen jälkeen vahvan kategorian LET:lle kaudeksi 2017.

Marika Voss (60:s) löi Amelkisilla tuloksen 75, mikä vei hänet kokonaistilanteeseen kolme yli. Niin ikään samalla kentällä pelannut Linda Henriksson (+4) nousi sunnuntaina 71 lyönnin kierroksensa ansiosta 26 pykälää, sijalle 67.

Tiia Koivistolla (94:s) ja sunnuntaina suomalaisittain parhaan (70/Amelkis) tuloksen pelanneella Oona Vartiaisella (100:s) on kahtena seuraavana päivänä enemmän urakoitavaa, mikäli he aikovat olla mukana kisan finaalikierrokselle pääsevien (top 60) joukossa. Tämä raja on heillä nyt 5–6 lyönnin päässä.

Koiviston toisen kierroksen tulos Samanah Country Clubilla oli 73.

Marokon Marrakechissa pelattavan karsintakilpailun kärkipaikkaa jakavat Ranskan Celine Boutier ja Intian Amandeep Drall (-10).

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje