Krista Bakker hivuttautui kärjen tuntumaan Sanyan LET-kisan toisella kierroksella. Kuva: Tristan Jones/LET
Ladies European Tour |
17.11.2017

Krista Bakkerilla hieno nousu Sanya Ladies Openissa

Hyvä menestys Kiinassa olisi LET:n vahvasta kortista taistelevalle Bakkerille tarpeen.

Krista Bakker yltyi LET:n ohjelmaan kuuluvan Sanyan turnauksen toisella kierroksella mainioon esitykseen. Hän pelasi lauantaina tuloksen 69, ja kiipesi jaetulle kahdeksannelle sijalle.

Tulosluettelossa 27 pykälää nousseen turkulaisen kierros sisälsi viiden birdien ohella kaksi bogia. Hän jakoi tuloksellaan myös päivän toiseksi kovinta noteerausta. Eroa kärkeen on nyt viisi lyöntiä.

Bakkerille korkea sijoitus kauden toiseksi viimeisessä henkilökohtaisessa kilpailussa olisi enemmän kuin tarpeen. Hän on kiertueen rankingissa 89:ntenä, kun 60 parasta saa kauden päätteeksi vahvan LET-kategorian ensi vuodelle.

Finaalikierroksille pääsivät myös kaksi lyöntiä toisella kierroksella (71) parantanut Minea Blomqvist-Kakko (36:s), sekä avauspäivän paras suomalainen, Ursula Wikström (+1). Käsijarru päällä lauantaina pelannut vantaalainen käytti toiseen kierrokseensa 75 lyöntiä.

”Kuumuus iski meikäläiseen tänään kovalla kädellä, vaikkei tuolla edes kai ollu kunnolla kuuma. Griinit olivat aamun kosteudesta johtuen melko hitaat ja vähän yliluin putteja koko ajan. Sen lisäksi puttien kovuuksienkin  kanssa oli tänään hankaluuksia. Huomenna on vielä yksi mahdollisuus kentän selätykseen”, Wikström sanoi.

Kisan karsintaraja asettui +3:n kohdalle, Sanna Nuutinen olisi tarvinnut jatkoon päästäkseen kolme lyöntiä pienemmän tuloksen.

Suomalaisista LET:n rankingissa korkeimmalla sijalla oleva Noora Tamminen ei ole mukana Kiinan turnauksessa.

Sanya Ladies Openin johtopaikalla jatkaa Celine Boutier (-8). Kakkoseksi noussut Islannin Valdis Thora Jonsdottir on lyönnin päässä ranskalaisesta.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.