La Quintassa tehtiin kovia tuloksia - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

La Quintassa tehtiin kovia tuloksia

Jason Kokrak luki La Quinta Country Clubin kentällä linjat hyvin. Kuva: All Over Press

Jason Kokrak, Robert Castro ja James Hahn eivät säästelleet ruutiaan Kalifornian La Quintassa alkaneessa Humana Challengessa. Eri kentillä pelannut kolmikko pamautti torstaina taululle tuloksen 63 (-9), millä heltisi kisan kärkipaikka 18 reiän jälkeen.

La Quinta Country Clubilla pelannut Kokrak taituroi kaksi eaglea ja viisi birdietä: ”Yritin vain sijoittaa palloa oikeille paikoille. Se on avaintekijä”, hän sanoi. ”Jos vain pallo on väylällä, sinulla on hyvä mahdollisuus birdieen.”

Sekä Castro (Nicklaus Course) että Hahn (Palmer Course) tehtailivat kumpikin yhdeksän birdietä: ”Se oli loistava päivä”, Hahn sanoi. ”Chippasin kaksi sisään. En ole tehnyt vastaavaa sen jälkeen kun täytin yhdeksän vuotta.”

Viime sunnuntaina Sony Openin voittanut Russell Henley pelaa Kaliforniassa ensimmäistä turnaustaan PGA Tourin jäsenenä. Nicklaus Courselta aloittanut Henley löi tuloksen 64. Hän on nyt viittä viimeistä kilpailukierrostaan kokonaistilanteessa -32: ”Täydellinen päivä, sääkään ei olisi voinut olla parempi”, Henlay iloitsi. ”On vain pysyttävä kärsivällisenä ja annettava birdien tulla tykö.”

Phil Mickelsonilta kauden ensimmäinen kilpailukierros sujui kehnosti. Tulos 72 (par) jätti ”Leftyn” heti kättelyssä yhdeksän lyönnin päähän kärjestä. Flunssasta toipunut Mickelson teki La Quinta Country Clubilla kolme birdietä, mutta joukkoon mahtui myös bogi ja tuplabogi.

”Oloni tuntuu jo paremmalta, olen 95 prosenttisessa kunnossa”, Mickelson sanoi. ”Olen pystynyt jo harjoittelemaan ja pelasin keskiviikkona jonkun verran.”

Humana Challenge on Mickelsonille ensimmäinen turnaus sitten marraskuussa Kiinassa pelatun HSBC Championsin. Sitä ennen hänen edellinen kisansa oli Ryder Cup: ”Ajoitukseni ja rytmini oli hieman kateissa. Puttipeli oli huonoa, siihen olen pettynyt.”

Aaron Baddeley, Greg Chalmers sekä Doug LaBelle II pelasivat Henleyn tavoin tuloksen 64. Turnauksen korkeimmalle rankattu (8:s) pelaaja Brandt Snedeker on neljä lyöntiä kärjestä, samoin kuin Mike Weir. Kanadalainen vasuri on missannut 16 peräkkäistä cutia ja pelannut 28 edellisessä turnauksessaan kisan kaikki kierrokset vain kerran!

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje