Kuka vie Mastersin – Ilonen luottaa Roseen - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Kuka vie Mastersin – Ilonen luottaa Roseen

Justin Rose on Mikko Ilosen valinta Mastersin voittajaksi. Kuva: Getty Images.

Maamme ykköspelaaja Mikko Ilonen liputtaa Mastersissa Justin Rosen puolesta. Rose otti viime kaudella uransa ensimmäisen major-voiton, kun hän oli paras U.S. Openissa.

Mastersissa englantilainen on pelannut kahdeksan kertaa. Paras sijoitus on vuoden 2007 viides sija. Vuonna 2012 Rose oli lisäksi kahdeksas.

Ilosen kakkosvalinta on yllättävä: Fred Couples. 54-vuotiaan konkarin saldo Mastersissa on toki mahtavaa luettavaa. Uran ainoa major-voitto on Augustasta vuodelta 1992. Sen lisäksi Couples on yltänyt Mastersissa kymmenen parhaan joukkoon peräti kymmenen kertaa.

PGA Tourilla Couples on kilpaillut tänä vuonna kerran, tuloksena oli karsiutuminen. Champions Tourilla tuomisina on kolmessa kisassa ollut voitto, kakkossija ja viides sija.

Ilonen tasapainottaa ikähaitaria valitsemalla kolmantena pelaajana listalleen Jordan Spieth. Raketin lailla golfmaailman huipulle ponnistanut, vasta 20-vuotias Spieth ei ole aikaisemmin pelannut Mastersissa. Yleensä noviisit eivät ole Mastersissa juhlineet, vaan voittoon on tarvittu keskimäärin puolen tusinaa yritystä.

Tyry luottaa Mickelsoniin

Mastersin Nelonen Pro -kanavalle selostava Golflehden päätoimittaja Teemu Tyry luottaa Mastersin kolme kertaa voittaneeseen Phil Mickelsoniin.

Phil Mickelson löytää taas sen vireen, jolla hän työntyy eturiviin”, Tyry tyytyy perustelemaan.

<a href=Phil Mickelson on voittanut Mastersin vuosina 2004 (kuvassa), 2006 ja 2010. Kuva: Getty Images.">

Phil Mickelson on voittanut Mastersin vuosina 2004 (kuvassa), 2006 ja 2010. Kuva: Getty Images.

”Toinen valintani on Sergio Garcia, joka on hurjassa kunnossa viikosta toiseen. Hän tuntee Mastersin kiemurat ja on kova luu, jos puttipeli lähtee oikeaan suuntaan”, Tyry tuumaa.

Kolmanneksi valinnaksi ja todelliseksi yllätyskortiksi Tyry nimeää Hideki Matsuyaman.

Tyryn seurana selostuskopissa perjantaina ja lauantaina häärii Peltomäki Golfissa opettava Toni Karjalainen.

”Katsotaan miten se menee. Ei minua kukaan ole ihan tuppisuuksi tituleerannut, joten eiköhän se hyvin hoidu”, Karjalainen aprikoi.

Kisassa Karjalainen luottaa viime kauden ykkösnimeen Henrik Stensoniin. Toinen valinta on Ernie Els ja kolmas Miguel Angel Jimenez.

”Kenttänä Augusta on sellainen, että ihan älyttömiä yllätyksiä ei tule. Stenson, Els, Jimenez siinä on niin jäätävä kolmikko, että joku on korkealla tuloslistalla”, Karjalainen linjaa.

Mastersin lähestyessä moni on arvuutellut, mistä kilpailua voi seurata. Golfin muut major-turnaukset televisioivan Viasatin asiakkaista Mastersista voivat nauttia vain satelliittitalouksien asiakkaat.

Televisiosta Mastersia voi seurata Nelonen Pro -kanavan ja netissä Ruutu+Pro -palvelun kautta.

Ruutu+Pro -palvelun voi tilata kuukaudeksi 29,90 eurolla. Peltomäki Golf juhlistaa Mastersia teemaviikolla, jonka aikana on luvassa hyvä tarjouksia. Yksi niistä on Ruutu+Pro -palvelu kuukaudeksi hintaan 20,00 euroa. Yli 50 euron kertaostoksesta asiakas saa mukaansa yhden päivän katseluoikeuden.

Major-veikkauksessa parhaalle Niken draiveri

Oman Masters-veikkauksen voit tehdä ennen kilpailun alkua Golfpisteen perinteisessä Major-veikkauksessa, jossa veikataan menestyjiä kauden neljässä miesten Major-kilpailussa – US Masters, U.S. Open, British Open ja PGA Championship.

Jokaista kilpailua veikataan itsenäisesti, jonka lisäksi kilpaillaan kokonaiskilpailussa. Kukin major-kilpailu on oma kilpailunsa, jossa parhaiten veikanneet palkitaan.

Kaikista neljästä majorista kertyneet pisteet lasketaan lopuksi yhteen ja eniten pisteitä kerännyt veikkaaja voittaa kokonaiskilpailun.
 Kokonaiskilpailun pääpalkinto on Nike Covert 2.0 -draiveri.

Lisätietoja ja osallistuminen tästä.

Sami Sarpakunnas

—————————————————————————————————————————-

Ilmoitus

Masters yksinoikeudella Ruudussa. Tilaa tästä!

—————————————————————————————————————————-

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje