Krista Bakker lopettaa ammattilaisuransa – Keniassa kentällä viimeisen kerran - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Krista Bakker lopettaa ammattilaisuransa – Keniassa kentällä viimeisen kerran

Bakker pelaa viimeisen kilpailunsa LET:llä ammattilaisena Keniassa kuluvalla viikolla.

Krista Bakker pelaa uransa viimeisen ammattilaiskilpailun Keniassa kuluvalla viikolla. Bakker ilmoitti asiasta Instagramissa tiistaina.

Bakker on pelannut kiertueella kuusi vuotta ja nyt ura on tullut päätökseen. Ikänsä, 25, ja potentiaalinsa puolesta vuosia olisi vielä ollut jäljellä, mutta Bakker päättänyt toisin. Keväällä Golflehden 3/2019 artikkelissa Bakker ei vielä sanallakaan vihjaissut lopettamisaikeista, päinvastoin tavoitteissa siirsi pärjääminen LET:llä ja myöhemmin LPG Tourilla.

LET:n pistelistalla Bakker on ennen päätöskisaa sijalla 73. Kauden 12 startista jatkopaikkoja on kertynyt neljä ja pelioikeuden uusiminen menestymällä Keniassa olisi yhä mahdollista.

Urallaan Bakker on pelannut LET:llä 63 kisaa ja yltänyt kymmenen parhaan joukkoon viidesti. Amatöörinä Bakker on saavuttanut henkilökohtaisen EM-pronssin 2013, joukkueiden EM-pronssin 2013 sekä MM-pronssin 2012.

Sosiaalisessa mediassa moni kilpakumppani on ollut yllättynyt Bakkerin päätöksestä. Hän ei vielä paljasta tulevaisuuden suunnitelmiaan, mutta vihjaa, että jotain mietittynä jo on.

”Olen hieman surullinen päättäessä urani, mutta samalla odotan innolla tulevaa”, Bakker kertoo.

Bakkerin isoveli Teemu on myös ammattilainen ja pikkusisko Katri lupaava amatööripelaaja.

View this post on Instagram

This week will be my last tournament as a professional golfer here in Kenya. 🇰🇪 Have been 6 years on tour and now it’s time for something new. I feel a bit sad ending my career but also pretty excited for the upcoming things! ☺️ I wanna thank my sponsors and family for all the support that you’ve been giving me these past years. Now it’s time to enjoy this week and give it all. 📸 @tjsnapper #crosssportswear #ping #ringsidegolf #let

A post shared by Krista Bakker (@kristabakker_) on

Lue Golflehden juttu Krista ja Katri Bakker – Kilpasiskot Golflehdestä 3/2019

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

  • Bunkkeripete says:

    Varmaan harkittu, mutta harmillinen päätös. Kristahan kuului siihen äärimmäisen harvalukuiseen naisamatöörijoukkoon Suomessa, jolla ounasteltiin olevan hyvät mahdollisuudet upeaan ammattiuraan. Näin ei käynyt. Silmiinpistävää hänellä oli valtava epätasaisuus LET-uralla. Huippu- tai hyvää kierrosta seurasi sukellus (kuten edellisessäkin kisassa). Tuskin tuo ominaisuus johtui mistään teknisestä ongelmasta. Onkohan tuollaisen ominaisuuden korjaamiseen kiinnitetty riittävästi huomiota suomalaisessa golfvalmennuksessa?