Krista Bakker loisti EM-kisoissa - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Amatöörigolf - Kilpagolf

Krista Bakker loisti EM-kisoissa

Kati Bakker (kesk.) toimii sisarensa Kristan caddienä Ruissalossa.

Norjan Tonje Daffinrud ja Krista Bakker pelasivat EM-kisoissa toisen päivän parhaan kierroksen 68 lyöntiä. Daffinrud siirtyi yhteistuloksissa kärkeen (69-68,-5)

”Sain loistavan alun, kun tein heti neljä birdietä. Olo oli aivan toinen kuin avauspäivänä”, Daffinrud sanoi.

Norjalaisella on kolmen lyönnin etumatka avauspäivän jälkeen kärjessä olleeseen tanskalaiseen Emily Pederseniin. Hänen kanssaan samaan tulokseen -2 päätyivät Espanjan Noemi Jimenez ja Norjan Marthe Wold. Kaikkiaan kahdeksan pelaajaa on yhteistuloksessa alle parin.

Krista Bakker (75-68,+1) nousi nelisenkymmentä pykälää ja on jaetulla 13. sijalla. Toiseen sijaan on matkaa vain kolme lyöntiä, kärkeen kuusi.

”Puttipeli oli vahvuutenii”, viisi birdietä upottanut Bakker kommentoi.

Marika Voss teki kahtena ensimmäisenä päivänä kaksi birkkua kumpanakin. Perjantaina bogeja oli seitsemän vähemmän kuin torstaina (8-1).

Marika Voss teki kahtena ensimmäisenä päivänä kaksi birkkua kumpanakin. Perjantaina bogeja oli seitsemän vähemmän kuin torstaina (8-1).

Toiseksi parhaana suomalaisten listalla on jaetulle 17. sijalle noussut Annika Nykänen 145 (+3). Marika Voss ja Matilda Castrén jakavat sijalukua 29. tuloksella 147 (+5). Petra Salko (+7) on viides suomalainen, joka on tämän hetken cut-rajan (+8) alla.

Päivän nousija Krista Bakkerin ohella oli Marika Voss (77-70).

Suurimmasta lukosta on toistaiseksi kärsinyt tuore Suomen mestari Sanna Nuutinen (77-75). Nuutinen on kahden lyönnin päässä tämän hetken cut-rajasta. Lähtökohta kolmanteen päivään suomalaisittain on se, että Krista Bakker on ainoa mitalitoivo, Nykänen, Voss ja Castren omaavat myös mahdollisuuksia, mutta herpaantumisiin ei ole varaa. Kisan 60 parasta jatkavat kolmannen kierroksen jälkeen lauantain finaalipäivänä.

Ruissalon kentän vaikein osa on odotetusti ollut sen alkupuoli. Reiät yksi,kaksi,viisi, kuusi ja seitsemän ovat kentän viisi vaikeinta.

Ainoa väylä, joka on pelattu keskimäärin alle parín on kolmas, lyhyt par-viitonen.

Lauantain finaalipäivänä voi vielä tapahtua paljon kun kenttä tarjoaa haasteita jo alkuvaiheilla, toisella puoliskolla hermopaine nousee varsin ratkaisevaan asemaan.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje