Korhosella vielä paljon pelissä − hyvä päätöskierros voi nostaa Suomen ykköspelaajan uran kovimpaan ranking-sijoitukseen - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Korhosella vielä paljon pelissä − hyvä päätöskierros voi nostaa Suomen ykköspelaajan uran kovimpaan ranking-sijoitukseen

Mikko Korhonen on sunnuntaina henkilökohtaiset ennätykset kiikarissa. Kuva: Getty Images

Lämmittelyssä tuntunut väsymys ei näkynyt Korhosen otteissa Dubain finaaliturnauksen kolmantena päivänä.

Mikko Korhosen kausi golfin Euroopan kiertueella on yhtä kierrosta vaille valmis. Korhonen jakaa kokonaistilanteessa +2 Jumeirahin golfkeskuksen kentällä Dubaissa pelattavassa finaalikilpailussa sijaa 41. kolmen kierroksen jälkeen.

Lauantaina Korhonen pelasi kilpailun parhaan kierroksensa tuloksellaan 70. Kierros piti sisällään kaksi bogia ja neljä birdieä, yhtä monta kuin kahdella ensimmäisellä kilpailukierroksella yhteensä.

”Tänään oli jo vähän parempaa menoa. Yllättävän hyvin pysyi keskittyminen yllä läpi kierroksen, vaikka aamulla lämmittelyissä kyllä huomasi, että vähän jo alkaa väsy hiipiä”, Korhonen sanoi.

Dubain kilpailu on ET:n luotettavimpiin pelaajiin kuuluvalle Korhoselle kauden 23:s. Hän on karsiutunut jatkokierroksilta ainoastaan neljästi. Jatkoonpääsyjen määrässä mitattuna kausi on ollut uran paras.

”Huomaa kyllä, että loma lähenee, täytyy vähän tavallista enemmän tsempata päästäkseen hyvin pelin maailmaan. Koitetaan pusertaa vielä huomenna hyvä päivä”, hän pohti.

Lopulliset kausiansiot ja sijoitus kiertueen pistelistalla ratkeavat huomenna, ja Korhosella on edelleen mahdollisuus pelata uransa paras kausi myös niiden valossa.

Viime kaudella Korhonen oli pistelistalla 46:s, tällä hetkellä hän on sijalla 48, ja ansaitsi lähes 900 000 euroa palkintorahaa.

DP World Tour Championshipiä avauspäivästä lähtien johtaneella Mike Lorenzo-Veralla on takaysin alussa kolmen lyönnin johto toisena olevaan Jon Rahmiin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje