[10][12]

[10][12]

Korhonen varmasti jatkoon Saudeissa – Kisa maksuttomana katsottavissa koko viikonlopun

Mikko Korhonen nappasi kolmannen peräkkäisen jatkopaikan kuluvalla kaudella. Kuva: Getty Images.

V Sport avaa urheilukanavansa maksuttomiksi Super Bowl -viikonlopun ajaksi. Golfin ystävät voivat näin seurata Saudien ET-kisaa ilmaiseksi.

Mikko Korhonen eteni ainoana suomalaispelaajana jatkokierroksille golfin Euroopan kiertueen Saudi International -kilpailussa.

Korhonen pelasi perjantaina kesken jääneen toisen kierroksensa loppuun aikaisin lauantaiaamuna tehden kuuden reiän aikana pelkkiä pareja. Hänen kierrostuloksensa oli 70 (par). Yhteistulos on kahden kierroksen jälkeen on -4 ja sijoitus jaettu 27:s.

Kisaa johtavat Ryan Fox ja Stephen Gallacher tuloksella -10. Heistä vain lyönnin päässä on maailmanlistan ykkönen, Yhdysvaltojen Dustin Johnson, joka voitti kilpailun 2019.

Kisan kolmas kierros pelataan lauantaina. Korhonen käynnistää urakkansa kello 9.25 Suomen aikaa.

Kilpailua voi poikkeuksellisesti katsoa ilmaiseksi V Sport Golf -kanavalta. Tavallisesti maksumuurin takana oleva kanava on vapaasti kaikkien katseltavissa maanantaiaamuun kello 10.00 saakka.

Golflähetykset tulevat lauantaina ja sunnuntaina kello 11.30–16.30.

Lue seuraavaksi: Sami Välimäen piinaviikot jatkuvat – Samoojan ja Pulkkasen jatkopaikka edelleen mahdollinen