Korhonen terävästi liikkeelle Itävallassa - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Korhonen terävästi liikkeelle Itävallassa

Mikko Korhonen iski Lyoness Openin alkajaisiksi kuutosella alkavan tuloksen. Kuva: Getty Images

Mikko Korhonen palasi Euroopan kiertueelle reilun kolmen viikon tauon jälkeen tyylikkäästi. Hän löi Itävallan Atzenbruggissa pelattavan Lyoness Openin ensimmäisellä kierroksella tuloksen 69 (-3), mikä oikeuttaa 12. sijaan.

Sisääntulon puolelta kierroksensa aloittanut Korhonen pelasi 11 ensimmäistä reikää parissa ja teki birdiet rei’ille 3,4 ja 8.

Nummelalainen osui torstaina yhtä vaille kaikkiin viheriöihin. Putteja kierroksella kertyi 31.

Antti Ahokkaan (36:s) urakka käynnistyi tuloksella 71.

”Vähän kohmeinen fiilis oli. Sain taisteltua avausväylälle bogeyn ja sen jälkeen pääsin pikku hiljaa rakentamaan peliä ja homma lähti rullaamaan”, Ahokas sanoi. ”Ei missään nimessä mitään liekittämistä, mutta ihan hyvin meni. Muutama putti jäi ottamatta, toisaalta muutama aika maukas upposikin.”

”Kenttä oli tänään kovempi ja vaati väyläkohtaisesti hieman miettimistä. Olemus oli haastava ja peliä piti monipuolistaa. Kontrasti oli aika iso, mutta tykkään kyllä, että haastetta on. Huomenna kenttä on taas hieman tutumpi.”

Roope Kakko aloitti kisan shokeeraavalla tavalla; ensimmäisellä reiällä, joka on kentän helpoin, hän teki bogin, ja heti kakkosella korttiin merkittiin tuplabogi.

”Noiden kahden epäonnistumisen jälkeen taulu oli sekaisin koko päivän. Huonot suoritukset tulivat ihan puskista, alla oli kaksi pirun hyvää treenipäivää ja hyvä olo. Loput 16 reikää pelasin kaksi alle, se oli siinä mielentilassa kelpo suoritus”, Kakko sanoi.

Tuloksen 73 lyöneen Kakon sijoitus, 73:s, on niukasti cut-rajan väärällä puolella.

”Lyön avauksia oikein hyvin, lähipeliinkin on nyt hyvä tatsi. Nuo megahuonot suoritukset pitää vaan saada pois. Itkut ei kuitenkaan auta, täytyy jatkaa niiden asioiden parissa, mitä olen itseni kanssa sopinut tekeväni. Tulokset tulevat aikanaan. Perjantaille jäi parannettavaa ja rutkasti.”

Kilpailun kärjessä on Ranskan Gregory Bourdy tuloksellaan, 65. Chris Wood, Carlos Del Moral, RobertDinwiddie sekä viime aikoina usein tuloslistan yläpäässä viihtynyt Maximilian Kieffer jakavat kakkostilaa, kahden lyönnin päässä Bourdysta.

MK

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje