Korhonen onnistui suomalaisista parhaiten Honkongin kisan avauskierroksella - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Korhonen onnistui suomalaisista parhaiten Honkongin kisan avauskierroksella

Mikko Korhonen on kiinni jatkopaikassa ensimmäisen kierroksen jälkeen. ET:n kortin uusiakseen Korhosen on pelattava itsensä kisassa palkintopallille. Kuva Getty Images.

Mikko Korhonen pelasi European Tourin Hongkongin kilpailun avauskierroksella tuloksen 69/-1. Kun Fanlingin kentällä pelattavan kisan iltapäivän osallistujat ovat vielä kierroksellaan, Korhonen on tuloslistalla sijalla T44.


Etulenkillä nummelalainen viimeisteli kolme birdietä, ja päätti kierroksensa birdieihin kentän kahdella viimeisellä reiällä.


”Oli paljon hyviä suorituksia. Etenkin putteri kävi lämpimänä. Tuplabogey par-kolmosella tuli lyötyäni veteen. Tiiauspaikka on sellainen, että tuulta on vaikeaa havaita. Otin tästä johtuen väärän mailan bägistä”, kierroksellaan viisi birdietä tehnyt Korhonen kertoi.

Asian Tourin ja European Tourin yhteiskilpailussa AT:n kategorian kautta pelaava Joonas Granberg avasi kilpailunsa tuloksella 72/+2. Turkulainen kirjasi kolme birdietä ja viisi bogia. Granberg on kisassa sijalla T102.

Roope Kakko käynnisti oman kierroksensa muita suomalaisia myöhemmin. Kakon kierros sujui 76 lyönnillä (+6). Krtista löytyy kolme birdietä, viisi bogia ja kaksi tuplaa. Sijoitus on listalla T145 ja matkaa cut-rajaan vähintään kuusi lyöntiä.

”Tulos kertoo kaiken oleellisen pelistä. Montaa hyvää lyöntiä ei päivän aikana tullut suoritettua”, Kakko tokaisi esityksensä jälkeen.

Kilpailun kärjessä on Intian Jyoti Randhawa tuloksella -6/64.

Päivitetty kello 13.25: Kakon tulos ja suomalaisten sijoitukset.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje