7.7.–14.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Korhonen karsiutumassa Saudeissa: "Olin huono... ei oikeastaan edes harmita"

Tapio Pulkkasen ja Kalle Samoojan osalta jatkopaikka ratkeaa iltapäivällä.

Mikko Korhonen tulee suurella todennäköisyydellä karsiutumaan jatkokierroksilta golfin Euroopan kiertueen Saudi International -kilpailussa. Korhonen teki perjantaina ensimmäisen pelipäivän tapaan tuloksen 71 (+1) ja siirtyi yhteistulokseen +2. Kun noin puolet pelaajista on vielä kentällä, on viimeinen jatkopaikkaan oikeuttava tulos par.

Korhonen pelasi 15 ensimmäistä reikää perjantaina kolme yli parin yhden bogin ja yhden tuplan myötä. Birdie-tili aukesi väylällä 16 ja kierroksen toinen birkku syntyi seuraavalla reiällä. Vielä päätösreiällä suomalaisella oli mahdollisuus birdieen.

”Todella huonoa tekemistä tänään. Lopussa pieni kiri, joka päättyi kolmen putin pariin vikalla reiällä. Jotenkin juuri noin tässä piti käydäkin. Ei ollut jotenkin paukkuja, kolmas kisaviikko putkeen tässä vaiheessa kautta oli liikaa. Kaikki jäi Dubaihin”, Korhonen sanoi.

Pelillisesti Korhonen ei ollut tyytyväinen suoritukseensa, eikä hän siksi jäänyt harmittelemaan kisan jäämistä kaksipäiväiseksi.

”Jotenkin olin kaksi päivää niin huono, että karsiutuminen ei edes oikeastaan harmita”, hän sanoi.

Kisa kärkeen nousi molemmat kierroksensa 65 lyönnillä selvittänyt Ranskan Victor Perez (-10).

Kalle Samooja on kahdeksan pelaamansa reiän jälkeen kierrostaan parissa ja yhteistuloksessa +2 ja Tapio Pulkkanen kuuden pelaamansa reiän jälkeen kierrostaan parissa ja yhteistuloksessa +3.

Lisää kilpailusta iltapäivän aikana.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje