Korhonen kaksi lyöntiä kärkitusinasta – vain puolet Dubain kisan pelaajista ennätti aloittaa kierroksensa - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
DP World Tour - Kilpagolf

Korhonen kaksi lyöntiä kärkitusinasta – vain puolet Dubain kisan pelaajista ennätti aloittaa kierroksensa

Mikko Korhonen jatkaa avauskierrostaan perjantaiaamuna 13. reiältä. Kuva: Getty Images

Viime viikolla onnistunut Sami Välimäki on takaysin alussa tilanteessa +1.

Mikko Korhonen (par) on parhaana suomalaisena sijalla T42, kun Dubai Desert Classicin pelitapahtumat keskeytyivät valon puutteen vuoksi. Korhonen oli pelannut kierrostaan 12 reikää, kun äänitorvet kutsuivat kilpailijat klubitalolle hieman kello 17.30 jälkeen paikallista aikaa.

Korhosen ohella suomalaisista tositoimiin torstaina ehti myös Sami Välimäki. Viime viikolla Abu Dhabissa top 10:een yltänyt Välimäki on kymmenen reiän jälkeen tilanteessa +1. Sillä heltiää jaettu 50. sija.

Dubaissa satoi rankasti läpi yön, minkä vuoksi vedestä lainehtiville väylille ei ollut aamulla asiaa. Avauskierros saatiin käyntiin vasta kello 13.15, reilut kuusi tuntia alkuperäistä aikataulua jäljessä.

DP Word Tourin kalenterivuoden toisen kilpailun kärkipaikkaa jakavat Daniel Gavins (17 reikää) ja Thomas Pieters (15 reikää). Kaksikko on viisi alle parin.

Loppuun saakka kierroksensa ehti pelata vain kahdeksan kilpailijaa. Heistä parhaana on tuloksen 68 pelannut Oliver Wilson jaetulla kolmannella sijallaan. Pelaajista puolet ei päässyt torstaina starttaamaan. Se tietää suomalaisista Tapio Pulkkaselle ja Kalle Samoojalle melkoista urakointia perjantaina.

”Huomenna on startti aamusta ja painetaan pimeään asti niin monta reikää kuin päästään”, Samooja kertoi tiedotteessa.Emirates Golf Clubin Majlis Course on märkä, joten lisää sadetta ei kisamaisemiin kaivattaisi. Toisin saattaa kuitenkin käydä.
”Sadetta on vähän lupaillut huomiseksi. Tässä mennään tilanteen mukaan”, Samooja jatkoi.

Dubai Desert Classic kuuluu edellisen viikon kilpailun tapaan kiertueen rahakkaisiin Rolex Series -turnauksiin. Jaossa on yhdeksän miljoonan dollarin palkintopotti, josta voittaja kuittaa reilut 1,4 miljoonaa.

Lue seuraavaksi: Vanha draiveri pysyy bägissä, vaikka Välimäki pelasi lainatykillä unelmakierroksen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje