Korhonen jatkoon, Els johtaa Munchenissa - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Korhonen jatkoon, Els johtaa Munchenissa

Mikko Korhonen tarvitsee kipeästi top-20 sijoituksia noustakseen rahalistalla. Kuva: All Over Press

Mikko Korhosen saldo European Tourilla on komea kun lasketaan jatkoonpääsyjä. Hän yhdeksässä kisassaan karsiutunut vain kerran. Perjantaina Korhonen teki tarvittavat birdiet jo kierroksen alkuvaiheilla, sai tulokseksekseen 69 joka oikeutti viikonlopun peleihin.

”Löin varsinkin avauksiani paremmin kuin avauspäivänä. Kierroksen alkuvaiheilla putti oli hyvää, lopussa luokatonta. Lauantaina täytyy ottaa suunta kohden kärkeä”, hän suunnitteli.

Ykköstilaa pitää hallussaan Ernie Els kahdeksan lyöntiä Korhosta paremmalla tuloksella.”Big Easy” teki toisena päivänä yhden tuplan ja totesi päivän olleen raskas.

”Sain tehdä paljon töitä pitääkseni pelin kasassa. Paljon on vielä reikiä edessä, mutta asemani on toki varsin hyvä”, hän pyöritteli sanojaan. Els on voittanut ET:lla 27 kertaa, Munchenista ykköstilaa ei kuitenkaan vielä ole.

Noora Tamminen oli kahden kierroksen jälkeen kuusi lyöntiä kärjestä Slovakiassa.

Noora Tamminen oli kahden kierroksen jälkeen kuusi lyöntiä kärjestä Slovakiassa.

Naisten LET:lla suomalaisista selvisivät jatkoon Noora Tamminen (73-71), Minea Blomqvist-Kakko (71-76) ja Ursula Wikström (76-73). Tammisen sijoitus oli kahden kierroksen jälkeen 17. Slovakian kisan jatkoonpääsy oli kauden kolmas, karsiutumisia on vain yksi. Tamperelainen tarvitsee hyviä sijoituksia uusiakseen työpaikkansa,sillä rahalistan sijoitus on 101., euroja on kasassa toistaiseksi reilut 3000.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje