Korhonen ja Samooja ahdingossa Intian turnauksen kolmantena päivänä - Golfpiste.com

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista
DP World Tour - Kilpagolf

Korhonen ja Samooja ahdingossa Intian turnauksen kolmantena päivänä

Jälkimmäisen kenttäpuoliskon huono esitys heikensi Mikko Korhosen asemia lauantaina. Kuva: Getty Images

Vaisu takaysi pudotti Korhosen kärkikahinoista, Kalle Samoojan tulosta rokotti heikosti sujunut alku.

Mikko Korhonen (-1) ei onnistunut pysyttelemään kolmannella kierroksella New Delhin DP World Tour -kisan kärkikahinoissa. Viimeisessä ryhmässä pelannut Korhonen löi Indian Openissa lauantaina tuloksen 76, ja putosi toiselta sijalta 16:nneksi.

Korhonen oli hyvin juonessa mukana pelattuaan DLF Golf Country Clubin kentän ensimmäiset yhdeksän reikää yhden alle. Hänen ylleen kasautui kuitenkin takaysin alkajaisiksi mustia pilviä 10. reiän triplabogin myötä. Korhonen pelasi tämän jälkeen pitkän tovin tasapainoisesti, kunnes teki kahdella viimeisellä reiällä bogin.

Hän oli lyödä wedgen mitan päästä 18:lla neljännen lyöntinsä reikään, mutta ei saanut harmikseen hieman yli metrin pituista par-puttia sisään.

”Aika synkkä takaysi tänään, kympin triplan jälkeen oli vähän vaikeata. Ihan hyvillä fiiliksillä lähden silti huomiseen. Ei muuta kuin rentoa tekemistä huomenna ja hyvä kierros tauluun”. Korhonen sanoi.

DLF on vaikea kenttä, jossa vaarat vaanivat siellä ja täällä. Kisa-areena rokottaa virheistä helposti, mikä näkyy myös tuloslistalla. Top 10:een mahtuu 54 reiän jälkeen kolme alle -tuloksella, joka ei ole DPWT:n kilpailuissa tavallista.

Vaikka kolmannen kierroksen jälkimmäiseen ysiin 41 lyöntiä käyttäneen Korhosen juna on kulki väärään suuntaan, on hänellä edelleen mahdollisuutensa korkeaan sijoitukseen. Se edellyttää kuitenkin ryhdikkäämpiä otteita kuin lauantaina.

Kalle Samoojalla (+2) oli vaikeuksia etuysillä tehtyään seitsemännellä reiällä jo päivän neljännen boginsa. Jatko sujui mukavasti yksi alle -tahdissa, mutta 75 lyönnin kierros pudotti Samoojan tuloslistalla 42. sijalle.

”Mies oli tänään jostain syystä vähän pehmeä, eikä pehmeät miehet pärjää tällä kentällä. Selkä vähän jämähti jumiin alkulämmössä. Varmaan sen takia oli vähän veto hukassa. Eipä tuo griinityöskentelykään kauhean hääviä ollut”, Samooja kertoi tiedotteessa.

”Eiköhän unohdeta tämä päivä ja polkaista yksi hyvä kiekka huomenna.”

Indian Openin paalulla jatkaa Korhosen kanssa pelannut Yannik Paul (-11), jolla on lyönnin etumatka toiseen saksalaiseen Marcel Siemiin (-10). Gudmundur Kristjansson (par) teki lauantaina DP World Tourin historiaa pelattuaan ensimmäisenä islantilaisena kisan kärkiryhmässä.

Paul ja Siem saavat sunnuntain viimeiseen ryhmään seuraa kolmantena olevasta Hollannin Joost Luitenista (-8).

Suomalaisten lähtöajat neljännellä kierroksella (Suomen aikaa):

05.00 Robert MacIntyre SCO – Yuvraj Sandhu IND – Kalle Samooja
06.22 Mikko Korhonen – Adrien Saddier FRA – Yashas Chandra IND

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)