Korda vuorostaan paalulle Alabamassa - Golfpiste.com

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Korda vuorostaan paalulle Alabamassa

Pitkälyöntinen Jessica Korda kiikaroi viikonvaihteessa uran toista voittoaan LPGA Tourilla. Kuva: All Over Press

Tuloksen 65 pelannut Jessica Korda (-13) siirtyi Alabamassa pelattavan LPGA-turnauksen johtoon. Toisena oleva Australian Karrie Webb on amerikkalaista lyönnin jäljessä.

Avauspäivänä virheettömästi pelannut Korda välttyi myös toisella kierroksella bogeilta. Hänen korttiinsa kirjattiin perjantaina seitsemän birdietä.

”Lyön palloa hyvin ja minulla on hauskaa kentällä”, pari viikkoa rannevamman vuoksi sivussa ollut Korda sanoi. ”Tämä on ehdottomasti yksi niistä turnauksista, johon haluan tulla aina uudestaan. Toivottavasti se pysyy pitkään kilpailukalenterissa.”

USA:n nuoriin tähtipelaajiin kuuluva Jessica Korda on takavuosien tennissankarin Petr Kordan tytär. Hän voitti viime kaudella ensimmäisen (Women’s Australian Open) turnauksensa LPGA-kiertueella.

”Nyt on perjantai. Luulen, että turnaus alkaa oikeasti vasta sunnuntaina takaysillä”, 20-vuotias Korda mietti.

Kordaa 18 vuotta vanhempi Webb on voittanut 38 turnausta naisten Yhdysvaltain kiertueella. Viimeisin näistä on peräisin vuodelta 2011. Webb pelasi kaksi ensimmäistä kierrosta Kordan ja Brittany Lincicomen kanssa.

”Jos lyön hyvän avauksen, jään Jessicasta ja Brittanysta parikymmentä metriä. Joskus draivipituuksiemme ero voi olla lähes 40 metriä. Olen vähän lyhytlyöntinen, mutta yritän pysyä isojen tyttöjen kyydissä”, Webb sanoi.

Espanajan Azahara Munoz (-9) on parhaana eurooppalaisena seitsemäntenä. Pohjoismaalaisista Ruotsin Anna Nordqvist (-5) on sijalla 27.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje