13.–20.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Kolme suomalaista karsiutumassa Saudi-Arabiassa, Korhosen jatkopaikka sinettiä vailla

Getty Images

Korhonen ehti pelata toisesta kierroksestaan 12 reikää ennen kisan keskeyttämistä.

Mikko Korhosen kolmas peräkkäinen jatkopaikka golfin Euroopan kiertueella on viimeistelyä vaille valmis. Korhonen ehti pelata toisesta kierroksestaan 12 reikää ennen kuin kilpailu keskeytettiin pimeyden laskeuduttua. Saldona oli kaksi birdieä, kaksi bogia ja kahdeksan paria. Kisa oli kovan sateen takia pitkään keskeytettynä päivällä ja aikataulut venyivät sen takia pitkäksi.

Korhonen on toista kierrostaan parissa ja yhteistuloksessa -4. Jatkokierroksille riittää tulos par, joten hänen kohdallaan tilanne näyttää hyvältä. Korhonen jakaa sijaa 24.

Sami Välimäki ja Tapio Pulkkanen kirjasivat kahden kierroksen jälkeen yhteistuloksen +7. Heidän kilpailunsa on varmuudella ohi. Kalle Samooja on tuloksessa +1 sijalla T79. Jos cut-raja liikkuu pykälän, on Samoojalla siis mahdollisuus liikahtaa sen oikealle puolelle, mutta hänenkin kohdallaan tie näyttää nousevan pystyyn.

Kisan kärkipaikkaa jakavat maailmantähtien keskellä hieman yllättäen Ryan Fox ja Stephen Gallacher tuloksella -10. Gallacher on pelannut toisesta kierroksestaan 12 reikää. Nimimiehistä maailmanlistan ykkönen Dustin Johnson nakutteli perjantaina  14 reikää viisi alle ja nousi jo yhteistulokseen -8.

Niin ikään viisi alle 15 reikää pelannut Justin Rose ja kierroksensa jo loppuun samalla tuloksella saattanut Tommy Fleetwood nousivat yhteistulokseen -7 ja jakamaan seitsemättä sijaa.

Kilpailua jatketaan lauantaina kello 7.30 paikallista eli kello 6.30 Suomen aikaa. Kolmas kierros käynnistyy vasta, kun toinen on pelattu loppuun. Toinen kierros jäi kesken lähes puolelta kilpailijoista, joten sen viimeisteleminen kestää useamman tunnin.

Lue seuraavaksi: Sami Välimäen piinaviikot jatkuvat – Samoojan ja Pulkkasen jatkopaikka edelleen mahdollinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje