Kolme suomalaista jatkoon Intiassa - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Kolme suomalaista jatkoon Intiassa

Intiassa karsiutunut Krista Bakker saattaa päästä mukaan myös Dubain finaalikisaan.

Ursula Wikström paransi eilisestä kuusi lyöntiä ja nousi sijalle 46 Ladies European Tourin Indian Openissa Delhissä. Wikström teki neljä birdietä ja kolme bogia ja alitti kentän parin yhdellä lyönnillä. Hän lähtee päätöspäivään tuloksesta neljä yli.

Huomenna kentällä nähdään myös Elina Nummenpää (75-76) ja Minea Blomqvist-Kakko (74-77). He jakavat sijaa 52 tuloksella viisi yli.

Minea Blomqvist-Kakolle jatkopaikka on hieno mahdollisuus varmistaa kiertueen pelioikeus myös ensi kaudeksi. Nummenpään tie näyttää vievän kohti Marokossa pelattavaa karsintaa.

”Lyönnit karkaavat liikaa vasuriin, mutta onneksi putti oli kuitenkin kunnossa”, Blomqvist-Kakko kertoi tiedotteessaan.

”Kiva, kun saatiin Suomi-ryhmä itsenäisyyspäivän kunniaksi”, Blomqvist-Kakko jatkoi, kun selvisi, että tasalukemissa hänen kanssaan oleva Nummenpää pelaa lauantaina samassa lähtöryhmässä.

Kilpailun johtopaikka pitää edelleen hallussaan Ranskan Gwladys Nocera (64-72), joka tosin jäi tänään kauas eilisestä tasostaan. Toiseksi nousi isäntämaan Vaishavi Sinha (67-71), joka on on jäänyt Nocerasta kaksi lyöntiä.

Kisan neljäs suomalainen, Krista Bakker (75-79) karsiutui jatkosta kahdella lyönnillä. Bakkerin kierroksen loppu sujui murheellisissa merkeissä, kun hän pelasi kentän viisi viimeistä väylää kuusi yli. Kilpailu päättyi ikävään triplabogiin.

Myös Bakker joutuu todennäköisesti karsimaan ensi kauden pelioikeudesta. Ohut oljenkorsi on Dubaissa ensi viikolla pelattava finaalikisa, johon Bakker on tällä hetkellä ensimmäisellä varasijalla, Nummenpää puolestaan kolmannella.

Dubain finaaliin pääsevät mukaan varmuudella Noora Tamminen ja Minea Blomqvist-Kakko.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje