Koivu, Samooja ja Korhonen ennustetun karsintarajan oikealla puolella – ”Meni pitkään tajutessa, että griinit ovat todella napakat” - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Koivu, Samooja ja Korhonen ennustetun karsintarajan oikealla puolella – ”Meni pitkään tajutessa, että griinit ovat todella napakat”

Kim Koivu jatkaa kierrostaan perjantaiaamuna tilanteesta -1. Kuva: Getty Images

Ukkosen ja pimeyden keskeyttämää avauskierrosta jatketaan perjantaiaamuna.

Kim Koivu (T47) nousi parhaaksi suomalaiseksi, kun Münchenissä käynnistynyt Euroopan kiertueen turnaus jäi ensimmäiselle ”yötauolle”. Kierrostaan 14 reikää pelannut Koivu on kokonaistilanteessa yhden alle. Hän on tähän asti saldonnut neljä birdieä ja kolme bogia.

Avauskierros keskeytyi iltapäivällä ukkosen lähes kolmeksi tunniksi, Koivun ja toisen suomalaisen Tapio Pulkkasen pelin oltua vielä kesken.

Pulkkanen (T89) ehti kuitenkin hyvin viimeistellä 73 lyönnin kierroksensa loppuun ennen hämärän tuloa.

”Melko hankala päivä varsinkin lähestymisien osalta. Meni jotenkin pitkään tajutessa, että griinit ovat todella napakat. Raffista en saanut palloa oikein pysäytettyä”, hän sanoi.

Lyönnin päässä ennustetusta cut-rajasta oleva ”Hattu-Tapio” iloitsi hyvää kierroksen lopetusta.

”Loppuun muutama hyvä birkku ja hyvillä spiriteillä huomiseen.”

Aamulla startanneet Kalle Samooja ja Mikko Korhonen käyttivät kierrokseensa 72 lyöntiä. Sillä heltiää tässä vaiheessa jaettu 60. sija.

BMW International Openin kärjessä on tuloksen 66 pelannut Italian Andrea Pavan. Englannin Oliver Wilson ja kotiyleisön suosikki Martin Kaymer kärkkyvät lyönnin päässä.

Ensimmäistä kierrosta jatketaan perjantaina kello 7.30 paikallista aikaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje