Tiia Koivisto pelasi vahvan päätöskierroksen, ja nappasi jälleen laatusijoituksen LET-kiertueella - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Tiia Koivisto pelasi vahvan päätöskierroksen, ja nappasi jälleen laatusijoituksen LET-kiertueella

Tiia Koivisto on vakinuuttamassa asemaansa naisten Euroopan kiertueen parhaimmiston joukossa. Kuva: Tristan Jones/LET

Isoja kehitysaskeleita ottanut Koivisto pystyy tätä nykyä uhittelemaan top 10 -sijoituksia, vaikka ei venyisi kisaviikolla paraatisuoritukseensa.

Tiia Koivisto (-5) pelasi parhaan kierroksensa Italian Fubinessa käydyn Ladies European Tourin kilpailun päätöspäivänä. Hän oli yksi lauantain kymmenestä kuutosella alkavan tuloksen pelanneista kilpailijoista, ja nousi mukavasti jaetulle 11. sijalle.

Koivisto teki kolmannella kierroksella neljä birdieä ja yhden bogin. Birdieistä kaksi tuli takaysillä, jolla hän ei tehnyt paria heikompaa reikätulosta. Mainion tekemisen tason saavuttaneelle Koivistolle jäi eroa kisan viimeisen top 10 -sijoituksen ottaneeseen Ruotsin Linnea Strömiin vain yksi lyönti.

”Tänään oli aika tasaista puurtamista. 12 väyläosumaa ja 16 griiniosumaa. En vain ollut oikein tarpeeksi lähellä lippua. Muuten ihan ok kisa, mutta täytyy saada treenattua jokaista osa-aluetta taas hiukan paremmaksi. Peli kokonaisuutena on ihan hyvällä mallilla”, hän kertoi.

Suomalainen jäi Ladies Italian Openin uusintaan lähteneistä isäntämaan Alessandra Fanalista, Englannin Meghan MacLarenista ja Sveitsin Morgane Metraux’sta viiden lyönnin päähän. Muista pohjoismaalaisista hänen edelleen kiilasi ainoastaan Linnea Ström.

Kyseessä oli Koiviston neljänneksi paras sijoitus kuluvalla kaudella. Uran ensimmäinen LET-voitto tuli kaksi viikkoa sitten Ranskassa maineikkaalla Evian Resortin kentällä pelatussa Jabra Ladies Openissa.

Noora Komulainen (par) oli 25:s ja Ursula Wikström (+1) 31:s. Neljäs finaalikierrokselle yltänyt suomalainen, Karina Kukkonen (+7) päätyi sijalle 55. Elina Nummenpää karsiutui.

Lue seuraavaksi: ”Sadekamojen kanssa sähläämiseen” väsynyt Tiia Koivisto jatkaa LET-kisan parhaana suomalaisena

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje