23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Kim Koivu ja Kalle Samooja samassa ryhmässä Marokon ET-kisassa

Mikko Korhoselle kisa on uuden aikakauden alku.

Suomalaisten golfin ystävien on torstaina ja perjantaina tavallistakin enemmän syytä toivoa, että Kim Koivu tai Kalle Samooja saa ison vaihteen silmään Trophee Hassan II -kilpailussa. Jos ohjaaja poimii lähetykseen ryhmän, vilahtelee kuvissa kaksi suomalaista, sillä Koivu ja Samooja arvottiin samaan peliryhmään kahdelle ensimmäiselle kierrokselle.

Ryhmän täydentää Japanin Masahiro Kawamura. Torstaina ryhmä aloittaa kilpailun kello 16.35 Suomen aikaa. Tapio Pulkkanen starttaa 15.05 Suomen aikaa ja Mikko Korhonen jo kello 9.35 Suomen aikaa.

Marokon kisassa suomalaisista eniten panosta on Korhosella. Hän hakee nousua maailmanlistalla sadannen sijan tietämille saadakseen paikan vuoden toiseen majoriin, New Yorkissa 16.­–19. toukokuuta pelattavaan PGA Championshipiin.

Ennen Marokon kisaa ja seuraavalla viikolla pelattavaa Volvo China Openia Korhonen on maailmanlistalla sijalla 118. Nousu sadannen sijan tietämille vaatisi arviolta pari top 10 -sijoitusta tai yhden top 5 -sijan. Trophee Hassan II -kilpailussa Korhonen ei ole vielä koskaan yltänyt 20 parhaan joukkoon.

Pitkäaikaisen luotto-caddien Karri Kakon lopettamispäätös voi jopa olla Korhoselle uudenlainen sytyke menestykseen. Bägiin löytyi kokenut ammattilainen, Nick Mumford, ja rutiinit rikkova muutos voi olla inspiroiva tekijä ja mahdollisuus.

Lisää analyysiä aiheesta Golfpisteen tuoreessa Kisaviikko Podcastissa, joka on kuunneltavissa SoundCloudissa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje