Kiira Riihijärvellä on kolmen kilpailun verran aikaa nousta kiinni LPGA Tourin pelioikeuteen - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Kiira Riihijärvellä on kolmen kilpailun verran aikaa nousta kiinni LPGA Tourin pelioikeuteen

Rihijärvi pelasi jälleen täydet kierrokset, mutta joutui tyytymään häntäpään sijoitukseen.

LPGA Tourin haastajakiertue Epson Tourin kautta on jäljellä kolme kilpailua. Sen jälkeen rankingin kymmenelle parhaalle pelaajalle lätkäistään käteen pelioikeus pääkiertueelle kaudeksi 2022–23.

Suomen Kiira Riihijärvi on roikkunut koko kauden kiinni kortissa, ja lähellä hän on edelleen, mutta nyt ote kirposi sen verran, että Riihijärvi luiskahti rankingissa sijalle 11.

Riihijärvi sijoittui sunnuntain päättyneessä Guardian Championshipissä jaetulle 46. sijalle ja lihotti pistepottiaan 967 pisteellä.

16 pelaamassaan kilpailussa Riihijärvi on kerännyt 63 206 pistettä (ja dollaria). Se on vain reilut 600 vähemmän kuin kymmenentenä olevalla Ruotsin Dani Holmqvistilla on kasassa. Holmqvist ohitti Riihijärven rankingissa sijoittumalla jaetulle neljännelle sijalle eilen päättyneessä kilpailussa ja pokattuaan reilut 7000 pistettä.

Rankingin yhdeksänteen sijaan Riihijärvella on matkaa lähes 7000 pistettä. Vastaavasti takaa-ajajat kyttäävät parin tuhannen pisteen päässä.

Riihijärvi, 25, on pelannut hyvän kauden. 16 startissa jatkopaikkoja on 11. Tilillä on yksi voitto ja yksi kakkossija. Loppukauden ajan kisataan joka viikonloppu. Tällä viikolla Arkansasissa, seuraavalla Alabamassa ja kiertue huipentuu Floridan finaaliin lokakuun ensimmäisellä viikolla.

Lue seuraavaksi: Kiira Riihijärvelle puolustusvoitto Epson Tourilla – taistelu LPGA:n kortista jatkuu

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje