Kiira Riihijärvellä erinomainen kauden avauskierros Floridassa - Golfpiste.com

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Kiira Riihijärvellä erinomainen kauden avauskierros Floridassa

Kiira Riihijärvi pelasi Winter Havenin kilpailussa perjantaina tuloksen 70 (-2). Kuva: Getty Images

LPGA:lle noussut Riihijärvi pelaa Epson Tourilla ensimmäisen kilpailunsa viiteen kuukauteen.

Kiira Riihijärvi esitti mainioita otteita perjantaina Winter Havenissa Floridassa käynnistyneessä Epson Tourin kilpailussa. Hän pelasi kauden avausturnauksen Florida’s Natural Charity Classicin ensimmäisellä kierroksella tuloksen 70 (-2), joka riittää jaettuun toiseen sijaan.

Viisi birdieä ja kolme bogia Country Club of Winter Havenin kentällä tehnyt Riihijärvi on kärjessä olevaa USA:n Jillian Hollisia kaksi lyöntiä perässä.

Riihijärvi osui avauskierroksella kymmeneen väylään ja 14 griiniin. Putteria hän käytti viheriöillä 31 kertaa. Hän ei onnistunut pelastamaan paria päivän ainoalla bunkkerivisiitillään.

Kyseessä Riihijärven ensimmäinen kilpailu viiteen kuukauteen. Hän sijoittui USA:n kakkoskiertueen lokakuussa päättäneessä Epson Tour Championshipissä neljänneksi ja sama oli sijoitus myös kauden kokonaiskilpailussa. Se sinetöi Riihijärvelle kortin LPGA-kiertueelle kaudeksi 2023.

Riihijärven ura LPGA Tourilla alkaa maaliskuun loppupuolella Arizonassa pelattavassa LPGA Drive On Championshipissä.

Kiira Riihijärven toinen kierros Winter Havenissa käynnistyy lauantaina kello 18.51 Suomen aikaa. Peliryhmän muut jäsenet ovat Ruotsin Beatrice Wallin ja Taiwanin Vivian Hou.

Florida’s Natural Charity Classic on palkintoarvoltaan 200 000 dollarin turnaus, jossa on mukana useita pääkiertueen pelaajia.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje