Kerr otti komennon Virginiassa - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Kerr otti komennon Virginiassa

Cristie Kerr piiskaamassa avaustaan River Coursen seitsemännellä väylällä. Kuva: All Over Press

LPGA Tourilla 15 kertaa voittanut Cristie Kerr kaappasi Kingsmill Championshipin kärkipaikan ennen finaalikierrosta. Lauantaina tuloksen 66 lyönyt Kerr (-10) johtaa Virginiassa pelattavaa kisaa kahdella lyönnillä ennen Suzann Petterseniä ja Stacy Lewis’ta.

Kerrille menestys Williamsburgissa on tuttua, sillä hän voitti turnauksen Kingmill Resortin kentällä vuosina 2005 ja 2009. Tuolloinkin hän johti kisaa 54 reiän jälkeen.

”Huomenna on pelattava todella hyvä kierros, olin sitten kaksi lyöntiä edellä tai jäljessä”, Kerr sanoi. ”Peli täytyy pystyä pitämään irtonaisena. Paineista huolimatta, aion jatkaa samalla tavalla kuin kolmena aikaisempana päivänä. Jos saan kiven vyörymään, voin olla hankalasti lyötävissä.”

Helpolla ei Kerr tule pääsemään, sillä Pettersenin ja Lewis’in lisäksi Angela Stanford (-7) on kolmen lyönnin sisällä kärjestä.

”Voittotaistelussa on paljon loistavia pelaajia. Cristie (Kerr) on kaksi edellä; se ei ole mielestäni kovin suuri etu tällä hetkellä. Me kaikki yritämme pelata huomenna niin kovan tuloksen kuin mahdollista. Mahdotonta sanoa, kuka on neljän kierroksen jälkeen ykkösenä”, Pettersen sanoi.

Iihee Lee (-6) on viidentenä. Vauhdilla naisten huipulle nousua tekevä Lizette Salas ja kisaa kaksi päivää johtanut Ariya Jutanugarn jakavat kuudetta sijaa, viisi lyöntiä Kerristä.

Myös maailmanlistan ykkönen Inbee Park (-4) nousi lauantaina kymmenen joukkoon.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje