Katri Bakker Women’s Amateurin match play -vaiheeseen - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Katri Bakker Women’s Amateurin match play -vaiheeseen

Katri Bakker pelaa keskiviikon reikäpeliottelussa Annabel Fulleria vastaan. Kuva: Getty Images

Bakker kohtaa ensimmäisellä reikäpelikierroksella kovan englantilaisvastustajan.

Katri Bakker (+1) ylsi ainoana suomalaisena match play -osuudelle Englannin Norfolkissa meneillään olevassa Women’s Amateurissa. Hän sijoittui 36-reikäisessä lyöntipelikarsinnassa 48:nneksi kierrostuloksin 72–75, kun 64 parasta eteni jatkoon.

Bakker saa vastaansa keskiviikkona ensimmäisellä reikäpelikierroksella Annabel Fullerin. Englantilainen oli mukana viime viikolla Pennsylvaniassa käydyssä Curtis Cupissa, jossa Ison-Britannian ja Irlannin yhdistelmä kohtasi Yhdysvallat. Aiemmin kesäkuussa U.S. Women’s Openissa pelannut Fuller on amatöörien maailmanlistalla 45:ntenä.

Kahdesti tällä kaudella Finnish Tourilla voittanut Bakker on WAGR:n listalla sijalla 510. Kaksikon välinen ottelu käynnistyy kello 10.24 Suomen aikaa.

Huntstanton Golf Clubin kentällä pelattavan maineikkaan amatööriturnauksen lyöntipelikarsinnan ykkönen oli Japanin Ami Yamashita (-8).

Viimeisen jatkopaikan ottaneet päätyivät tulokseen 149 (+3). Tämä oli myös Krista Junkkarin tulos, mutta hänen kohtalokseen koitui karsiutua, kun tuloksen 149 pelanneiden jälkimmäiset kierrokset asetettiin paremmuusjärjestykseen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje