Kaske yhä kymmenen joukossa Filippiineillä - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
Asian Development Tour - Kilpagolf

Kaske yhä kymmenen joukossa Filippiineillä

Janne Kaskella on kompuroinnistaan huolimatta vielä pienet mahdollisuudet Manilan kisan voittoon.

Janne Kaske (-9) menetti jonkun verran asemiaan Manilassa pelattavan Aasian kakkoskiertueen kisan kolmannella kierroksella. Tulos 70 käsitti mukavasti seitsemän birdietä, mutta joukkoon mahtui myös kaksi bogia ja kaksi tuplaa, joista molemmat tulivat Southwoods Golf & Country Clubin kentän sisääntulossa.

Kaske on Aboitiz Invitational –turnauksessa seitsemäntenä 54 reiän jälkeen.

”Jäi kyllä tosi karvas maku kierroksesta. -5 kahdentoista pelatun reiän jälkeen ja maalissa -1. Sinne pääsi vaan vähän pahaan paikkaan muutama huono lyönti ja yksi kolmen putin griini. Ei ollut kyse jännityksestä, eikä mistään. Näin nyt vaan kävi”, Kaske harmitteli.

”Peli oli etuysillä loistavaa, joten ei tässä mitään hätää ole. Huomenna vaan antaa haamukierroksen tulla sieltä hyvillä wedgeillä ja puteilla, niin kaikki on vielä mahdollista. Pitää olla tyytyväinen, että on vielä edes pieni mahdollisuus voittoon noin mustan hetken jälkeen.”

Isäntämaan Juvic Pagunsan ja Thaimaan Pijit Petchkasem jakavat paalupaikkaa tilanteessa -14.

Marko Kuivasaari 7.8. 19.36

Kaske hyvissä asemissa Filippiineillä

Suomalainen jahtaa kärkeä kolmen lyönnin päässä.

Janne Kaske (-8) on Manilassa meneillään olevassa Aasian kakkoskiertueen kisassa viidentenä kahden kierroksen jälkeen. Kaske löi Aboitiz Invitational –turnauksen toisena päivänä tuloksen 68, joka sisälsi neljä birdietä ja yhden bogin.

”Ihan solid -3, 68 tänään. Vikat neljä reikää kolme alle, joten hyvillä mielin siitä”, Kaske sanoi.

”Oli vähän tuulisempaa ja vaikeammat liput kuin eilen. Kärjessä olevat painoi hurjat 62 ja 63 tänään, pitää saada putteri vähän kuumemmaksi, jos haluaa pysyä perässä. Hyvissä asemissa kuitenkin, vain kolme lyöntiä (kärkeä) perässä.”

Manila Southwoods Golf and Country Clubilla pelattava kilpailun johtoon siirtyi isäntämaan JuvicPagunsan (-11), joka on lyönnin Thaimaan Pijit Petchkasemia edellä. Filippiinien Zanie Boy Gialon ja Angelo Que (-9) jakavat kolmatta sijaa.

Kisan cut-rajaksi muodostui par. Kahdelle jälkimmäiselle kierrokselle pääsi 54 pelaajaa.

Marko Kuivasaari 6.8. klo 17.23

Kaske paalulla Manilassa

Aasian kakkoskiertueen rankingissa 11. oleva Janne Kaske aloitti Filippiinien turnauksen mallikkaasti.

Janne Kaske sai mainion alun keskiviikkona Manilassa alkaneessa Asian Development Tourin kilpailussa. Hän iski kisan ensimmäisellä kierroksella tuloksen 66 (-5), mikä oikeuttaa jaettuun kärkipaikkaan.

Virvik Golfin kasvatin kierros sisälsi kuusi birdietä ja yhden bogin.

”Hyvä kierros, alkoi vähän kankeasti kun birkut ei meinannut putoilla sisään. 7 reiältä lähti sitten neljän birkun juna, pisin niistä kahden metrin päästä. Takaysillä löin muutaman vähän huonomman lyönnin, mutta selvisin kuitenkin hyvien puttien ansiosta ihan kunnialla maaliin. 16 griiniosumaa kertoo siitä, että peli on hyvässä tikissä”, Kaske sanoi.

Hän kertoi myös Southwoods Golf & Country Clubin kentän istuvan omaan pelityyliin.

”Kenttä sopii silmään tosi hyvin. Melko anteeksiantava tiiltä, yleensä ongelmia toisella puolella, mutta bail-out mahdollisuus löytyy aina. Paljon tullaan wedgellä sisään, ja greenit on hyvät, joten on pakko saadakin birkkuja tehtyä.”

Masaru Takahashi, Eugene Sim, Angelo Que, Pijit Petchkasem, Arie Irawan ja MalcomKokocinski ylsivät avauspäivänä Kasken tavoin viisi alle -tulokseen.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)

  • Golffari says:

    Mukava maa tuo Filippiinit golf harrastajan näkökulmasta. Olin viime vuonna siellä pelaamassa, niin klubitalon edessä oli kaksi aseistettua kaveria odottamassa hymyssä suin. Menkää ihmeessä kokeilemaan.

  • Go Golfer says:

    Miksi me valkoiset ihmiset pidämme niin paljon kehitysmaissa pelaamisesta? Johtuuko ylempiarvoisuuden vahvistumista, muiden alistamisesta tai muista ihonvärimme mukana tulevista ominaisuuksista vernperinnön mukana? Mikä meitä vaivaa? Miksi olemme iloisia Thaimaan palveluista? Miksi Filippiineillä vartijat herättävät hymyn huulille? Miksi?