Kaske jatkaa kärjen tuntumassa - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Asian Development Tour - Kilpagolf

Kaske jatkaa kärjen tuntumassa

Janne Kaskella on hyvä vauhti päällä Malesiassa.

Janne Kaske lähtee Malesiassa pelattavan PGM Tiara Championshipin finalikierrokselle jaetulta kolmannelta tilalta. Hän pelasi kilpailussa perjantaina tuloksen 70, ja on nyt kokonaistilanteessa kahdeksan alle.

Kisan kärjessä jatkaa neljän lyönnin turvin USA:n Casey O’Toole (-13). Hänen maanmiehensä SejunYoon on kakkosena. Bangladeshin Shakhawat Sohel pelasi päivän kovimman (65) tuloksen. Hän on tasatilanteessa Kasken kanssa.

”Hyvä taistelu tänään. Meinasi lähteä mopo käsistä siinä kierroksen keskivaiheilla. Sähläsin pari söpsö- chippiä vaikeasta raffista. Siitä hyviä lyöntejä loppureillä, vikat pari reikää sateessa vielä ennen kuin peli laitettiin kesken”, Kaske sanoi.

”Lyönti vieläkin vähän nihkeän tuntuista valitettavasti, mutta uskotaan loistavaan huomiseen ja yritetään lyödä kapuloita rattaisiin Caseylle.”

Marko Kuivasaari 6.11.2015

Kaske kärkitaistelussa ADT:lla

Janne Kaske oli PGM Tiara Championshipin eliittiä toisella kierroksella.

Janne Kaske on hienosti neljäntenä Malesiassa pelattavassa Aasian kakkoskiertueen turnauksessa 36 reiän jälkeen. Porvoolainen aloitti kisan tuloksella 70, mutta laittoi torstaina kaksi lyöntiä paremmaksi. Hän on kokonaistilanteessa kuusi alle.

”Ihan hyvissä asemissa parin päivän jälkeen vaikka peli tuntuu aika hankalalta tällä hetkellä. Kuitenkin useat lähestymiset on pamahtanut aivan lippuun kiinni ja sitä kautta tullut helppoja birkkuja. Tänään olisi voinut pelata aika hurjankin tuloksen mutta tuntui että hyvinkin lyödyt putit väistelivät reikää”, Kaske sanoi.

”Toivottavasti huomenna saisi paremman tunteen svingiin jotta voisi pelata vikat rundit levollisin mielin ja taistella voitosta.”

PGM Tiara Championshipin kärjessä on ADT:n rankingia johtava USA:n Casey O’Toole (67-67). Filippiinien Mars Pucay (66-70) ja USA:n Sejun Yoon (72-64) ovat O’Toolea kaksi lyöntiä jäljessä.

Kaske on voittanut tällä kaudella yhden turnauksen ADT:lla, ja saavuttanut kolme muuta Top 10 -sijoitusta. Hän on kiertueen rankingissa sijalla 14.

Marko Kuivasaari 5.11.2015

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (8 kpl)