18.–26.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista
Asian Development Tour - Kilpagolf

Kaske jatkaa kärjen tuntumassa

Janne Kaskella on hyvä vauhti päällä Malesiassa.

Janne Kaske lähtee Malesiassa pelattavan PGM Tiara Championshipin finalikierrokselle jaetulta kolmannelta tilalta. Hän pelasi kilpailussa perjantaina tuloksen 70, ja on nyt kokonaistilanteessa kahdeksan alle.

Kisan kärjessä jatkaa neljän lyönnin turvin USA:n Casey O’Toole (-13). Hänen maanmiehensä SejunYoon on kakkosena. Bangladeshin Shakhawat Sohel pelasi päivän kovimman (65) tuloksen. Hän on tasatilanteessa Kasken kanssa.

”Hyvä taistelu tänään. Meinasi lähteä mopo käsistä siinä kierroksen keskivaiheilla. Sähläsin pari söpsö- chippiä vaikeasta raffista. Siitä hyviä lyöntejä loppureillä, vikat pari reikää sateessa vielä ennen kuin peli laitettiin kesken”, Kaske sanoi.

”Lyönti vieläkin vähän nihkeän tuntuista valitettavasti, mutta uskotaan loistavaan huomiseen ja yritetään lyödä kapuloita rattaisiin Caseylle.”

Marko Kuivasaari 6.11.2015

Kaske kärkitaistelussa ADT:lla

Janne Kaske oli PGM Tiara Championshipin eliittiä toisella kierroksella.

Janne Kaske on hienosti neljäntenä Malesiassa pelattavassa Aasian kakkoskiertueen turnauksessa 36 reiän jälkeen. Porvoolainen aloitti kisan tuloksella 70, mutta laittoi torstaina kaksi lyöntiä paremmaksi. Hän on kokonaistilanteessa kuusi alle.

”Ihan hyvissä asemissa parin päivän jälkeen vaikka peli tuntuu aika hankalalta tällä hetkellä. Kuitenkin useat lähestymiset on pamahtanut aivan lippuun kiinni ja sitä kautta tullut helppoja birkkuja. Tänään olisi voinut pelata aika hurjankin tuloksen mutta tuntui että hyvinkin lyödyt putit väistelivät reikää”, Kaske sanoi.

”Toivottavasti huomenna saisi paremman tunteen svingiin jotta voisi pelata vikat rundit levollisin mielin ja taistella voitosta.”

PGM Tiara Championshipin kärjessä on ADT:n rankingia johtava USA:n Casey O’Toole (67-67). Filippiinien Mars Pucay (66-70) ja USA:n Sejun Yoon (72-64) ovat O’Toolea kaksi lyöntiä jäljessä.

Kaske on voittanut tällä kaudella yhden turnauksen ADT:lla, ja saavuttanut kolme muuta Top 10 -sijoitusta. Hän on kiertueen rankingissa sijalla 14.

Marko Kuivasaari 5.11.2015

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (8 kpl)

 • Rankittaja says:

  Mitään jannelta pois ottamatta, ADT on tasoltaan ihan aikuusten oikeesti FT tasoa. Aasian pääkiertueen ja tämän kakkosen taso on romahtanut palkintorahojen hävittyä kisoista. Valitettavasti näin.

 • Tapsa says:

  Mihin sieltä on palkintorahat kadonnu? 50 – 120k per kisa ja tuon seudun kustannustasolla ne on aika isoja potteja. Sen takia tuolla on aika paljon myös AT pelaajia usein mukana. Kärjen taso on melkoisen kova joka kisassa, mutta toki häntäpää pelaa jotain ihan muuta. Kentät vaativuudeltaan kuitenkin aika kaukana näistä mitä meillä FT:llä pelataan Freamia lukuunottamatta. Jos nyt sentään laitettaisiin se hieman Nordic liigan ja muidne sateliittikiertueiden yläpuolelle niin oltaisiin vähän lähempänä totuutta

 • Tapsa says:

  Enkä toisaalta ole kuullut että FT:n menestyksen kautta saisi paikan 750.000$ kisaan Aasian Tourille.

 • master-man says:

  Hyvää suorittamista ja huomenna pokit pois ja podiumille !

 • Keijo Katti says:

  FT:n kautta ei todellakaan saa paikkaa Aasian Tourille, mutta olisiko silti parempi verrata ADT:ta pelaavan ja FT:ta pelaavien menestystä siellä missä he ovat pelanneet kimpassa? ET:n karsinnat. Parhaillaan käytävässä ET:n toisessa karsintavaiheessa on lukuisia FT-pelaajia kentällä. ADT-pelaaja puolestaan karsiutui tästä vaiheesta pois. Tältä osin FT:llä on kovatasoisempia pelaajia. Montakin.

 • Tapsa says:

  Onhan tuo aivan uskomatonta logiikkaa, jolle ei voi kun nauraa. Kun jollekin sattuu vuoden paskin viikko lyönnillisesti ja sen seurauksena putoaa YHDELLÄ lyönnillä kakkosvaiheesta niin se on sitten pelaajan taso?? Auton iskaritkaan ei voi maksaa yli 8€, koska yks tuttu osti semmoset kerran 100A Datsuniin…

 • Keijon kaveri says:

  Nimimerkki Tapsa taitaa olla joku aloittelija kun ei ole vielä oppinut, että golf on numeropeli, ei selittelypeli. Tuloskorteissa on syystä sen verran pienet ruudut, että niihin ei mahdu kuin numero. Ei selittelyt. Katsos, kaikillahan meillä olisi se viimeinen kierros mennyt paaaaaljon paremmin, jos olisi vain ollut normipäivä tai olisi uponnut muutama putti enemmän. Yritäpä oppia se seuraavaksi, että ketään ei kiinnosta selittelyt, kun numerot on esillä. Ei edes vaimoasi. Sen jälkeen yritä rikkoa 100.

 • Jannen kaveri says:

  Hienosti pelattu Janne 70-68-70-71 (-9) T3 ja kutsu Asian Tour Singaporeen jossa palkintopotti mukavat 750,000$ Onnittelut ja onnea AT.lle??????