Käsiotteen muutoksella kipinää puttipeliinsä saanut Wikström jahtaa kauden parastaan - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Käsiotteen muutoksella kipinää puttipeliinsä saanut Wikström jahtaa kauden parastaan

Ursula Wikströmin puteissa on ollut tällä viikolla tarkkuutta. Kuva: Getty Images

Muiden suomalaisten tie Pohjois-Irlannin turnauksessa katkesi kahteen kierrokseen.

Ursula Wikström esitti vahvoja otteita Antrimin kreivikunnassa Pohjois-Irlannissa jatkuneessa Ladies European Tourin kilpailussa. Toisen kierroksen tulos oli 70, ja kokonaistilanteeseen -4 noussut Wikström on tässä vaiheessa jaetulla 15. sijalla.

Wikströmillä oli kahden kentän kilpailussa perjantaina vuorossa Galgorm Castle Golf Club. Hän kirjasi par 73 -kentällä yhden eaglen, kolme birdieä ja kaksi bogia.

Hyvän vireen taustalla on kohentunut puttivire, johon löytyi ratkaisu käsiotteesta.

”Pari viime viikkoa on ollut vaikeaa griineillä, ja muutin puttiotetta alkuviikosta. Ainakin toistaiseksi ovat putit vähän paremmin uponneet”, Wikström kertoi.

Wikström tähyilee kahden lyönnin päässä kärkikymmeniköstä, kun kierros on kääntymässä loppusuoralleen. Johdossa olevaan USA:n Amanda Dohertyyn eroa on seitsemän lyöntiä.

Vantaalainen saapui Pohjois-Irlantiin allaan kolme peräkkäistä karsiutumista. Tätä heikkoa jaksoa ennen hän otti kauden toistaiseksi kovimman sijoituksensa oltuaan Tsekin turnauksessa yhdeksäs.

Kahden kierroksen jälkeen tulokseen kolme yli päätyneille Sanna Nuutiselle ja Tiia Koivistolle +1:n kohdalle asettumassa oleva karsintaraja oli liikaa. Noora Komulainen (+7) karsiutui hieman selvemmin.

ISPS Handa World Invitational -kilpailun kärjessä Amanda Dohertyllä on lyönnin etumatka toiseen yhdysvaltalaiseen Lauren Coughliniin sekä Tanskan Emily Kristine Pederseniin (-10).

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje