Kärjen vauhdista pudonnut Wikström ainoana suomalaisena jatkoon LET-kiertueella - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Kärjen vauhdista pudonnut Wikström ainoana suomalaisena jatkoon LET-kiertueella

Ursula Wikströmin otteissa ei ollut samanlaista ytyä kuin ensimmäisellä kierroksella. Kuva: Getty Images

Ursula Wikströmillä oli vaikeampaa saada palloa reiän lähelle kuin onnistuneella avauskierroksella.

Ursula Wikström ei ollut Thaimaan Pattayalla jatkuneen Ladies European Tourin ja Asian Tourin yhteiskilpailun toisella kierroksella keskiviikon kaltaisessa vedossa. Hän kokosi muunnelluin pistebogeyn säännöin pelattavassa turnauksessa kaksi pistettä, ja putosi top 10:stä jaetulle 36. sijalle.

Siam Country Clubin Waterside-kentän 10. reiältä kierroksensa aloittanut Wikström pelasi etuysin nihkeästi jääden ilman pistekertymää.

Kierroksen saldo oli kahden bogin ja 10. (kentän 1.) reiällä tulleen tuplabogin jälkeen viisi pistettä miinuksella, mutta kahdeksan viimeisen reiän neljä birdieä käänsivät päivän pistetilin plussalle.

”Pikkuisen oli vaikeaa saada palloa reiän lähelle. Takaysillä (1–9) muutama hyvä wedge ja pari hyvää puttia pelastivat vähän päivää”, kisan puolivälissä 17 pistettä koonnut Wikström sanoi.

Pattayalla lämpömittari on noussut viime päivinä jatkuvasti yli 30 asteen, joten jaksaminen on kovassa paahteessa koetuksella.

”Oli vähän enemmän tuulta, mutta riittävän kuumaa tänäänkin”, Wikström totesi.

Wikströmillä on kärkeen matkaa 13 pistettä. 10. sijaa jakavat kilpailjat ovat viiden pisteen päässä, joten avauspäivän kaltaisella pelillä hän on perjantaina kolkuttelemassa jälleen korkeita sijoituksia. Kunnon kirin kannalta virheet on kuitenkin syytä pitää jatkossa minimissä.

Kilpailussa birdie tuottaa kaksi ja eagle viisi pistettä. Albatrossista on pisteitä luvassa kahdeksan. Jokainen bogey aiheuttaa yhden miinuspisteen ja tuplabogilla tai huonommalla reikätuloksella pelaajaa rokotetaan kolmella miinuspisteellä.

Muiden suomalaisten osalta kilpailu päättyi karsiutumiseen. Kaksi pistettä miinuksella 18 reiän jälkeen ollut Krista Bakker ei startannut toiselle kierrokselle.

Ensimmäistä kertaa pelattavan Asian Mixed Stableford Challenge -kilpailun kärkeen nousi LET:n kiintiöstä turnauksessa mukana oleva isäntämaan Chanettee Wannasaen (28 pistettä). Wikström jakaa naispelaajista 14. sijaa.

Lue seuraavaksi: Huipputuloksen pelannut Wikström hyödynsi tuulettomat olosuhteet Pattayalla

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje